Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki vacsorázik?
Ki hivott?
Hali nah megjöttem
SRÁÁÁÁÁÁÁÁÁCOK 3 hét és NAS koncert! Júli 12 Snoop Doggy Dog bazmeg milyen nyarunk lesz
Gyárit ne vegyél bele mert kurva drága!
Szeva mindenkinek!serfozo ott ami neked szét ment az csapágy!Én ezt cseréltem kb 3 hete a cr -emen!
és akkor ezek ahimba csapágyak?
ez az és alatta meg volt valami kumi alátét és az darabokra szakadt
kb 3-4 cm-t
aztagecc az szép összeg akkor 92 es mert az idomokba 92-93 van írva
Gondolom a himbacsapágyakra gondolsz. Azt szettben lehet kapni magába a himbába olyan 23ropi körül van. Mennyit kotyog kb?
hy serfozo! nekem is crm-em van nem tom mit lehet tenni a tiéddel. De a tied tuti nem 93-as mert sima teló van benne meg nem alublokkos. itt be tudod azonosítani a moccodat - www.crm250.com
93 as crm 250 ről van szó ha nem tudnátok
a hátsó telónál a mocimban a legalsó csavarnál van 2 db az egyik a jobb a másik a ball oldalon egy kosár szerűség és egy csavarral van ráfogatva és nekem azok a kosaras alátétek meg eltörtek és ahogy felrakom abakra amocim és a hátsókeréknél fogva le - fel húzogatom lötyög! na most mi a faszomat csináljak? mien kosaras alátét vagy csapágy vagy nem tom mi kell oda mert még sosem volt ien problémám és hol és mennyiért lehetne kb beszerezni rá a cuccot?kérlek segítseteeeeeeeek! kösszi
csá emberek szerintem szarban vagyok kéne egy kis help!
leszarom,nekem tetszik.
olyan mint egy papagály... van benne minden szín
SZÍNPOMPÁS rxből még annyi sincs
Miről beszélsz? fekete S-esből nincs is!
meg amúgy is,nem figyelem a dörözöket,sok van belőle,te csápolj nekem,rxből alig van
há ez nem így megy...majd megbeszélünk 1 talit aztán csapatunk 1 karikát csak lenne már motorom!
Szal ha látsz egy jobboldalánnicsmatricabaloldalánmegvan fekete dörözöt meg mattfekete eró tájger sisakkal embert, az én vagyok, csápolj!