Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vazze most néztem már mindjárt 3000-rel vezetünk májerek előtt
hát sztem ha megyek veletek, széthajtj majd a honda miatt
ezzel a lendülettel hamar kerózni fogsz!De igérd meg,hogy a készítesz videót!köszi és soko sikert és vigyázz magarda!
kykee
és nem is akármilyen edző...
Mindenkinek köszi a segítő szándékot! Én valóban kezdő vagyok, eddig csak 50ccm mocijaim voltak (nagyrészt Derbi enduro + 1 supermoto). Erősen fogok próbálkozni. Sajnos egyenlőre nem ismerek pécsi, vagy Pécs közeli mocisokat, akik élőben tudnának segíteni, de most fogom felvenni a kapcsolatot a pécsi egyesülettel.
hát a CR el dombon felfele megy a keró..... azt is Csolnokon próbáltam először....

az sx ben picit több a nyomaték.... lazán emeli az elejét... hátsó sárvédő le és gyakorlás
Somogybabod NAGY BETŰŰŰŰ
Hát ja a biztonságon meg a motorolajon nem érdemes sporolni...Mondom én aki bagóért adta el a krosszpáncélját De most áttértem 1 kicsit uccára holnap indulok somogybabodra Nyíregyházáról két személlyel az Lc4el 1 nagyon kényelmes dolog lesz
10esért már kapsz korrekt szemüveget....én 13ért vettem az oakleyt....szal olyan sokat nem tudsz ezen spórolni.
de próbáld bele a snowboard szemcsit a bukóba...aztán kiderül
hát akkor sztem veszek egy MX szemüveget, ezen ne múljon.
Hát én vagy hét éve progripet használok sztem olyan 12-13 körül van de fasza...Csak nagyon nagy vízben mondjuk ha a Quaddal nyomom és sokat kap a szemüvegpánt akkor hiába a szilikoncsík hajlamos mozogni! De a por nemigazánjön be rajta ami a leglényegesebb
Azért dilemmázok, mert keresek az R1 mellé egy CRF-et, vagy egy YZ-F-et és valahol meg kell húzni a határt a költségekben, aztán ezen tudnék kicsit spórolni... de mondjuk nem ezen fog múlni.
Hát nem tom van e keményitett(vagy duplarétegü) szivacs ami érintkezik az arcoddal a snowboard szemüvegbe?Ha van az a lényeg mert nem engedi be a port! Ha meg befér a krosszbukoba sztem simán! De láttam már olyan szemüveget krosszban.. valami 3000forintos hogy nem volt meg a duplarétegü ami érintkezik az arccal a sráccnak 20km alatt porosabb lett a szemöldöke mint a bajsza...
Meg lehet nálam is nézni a tavaji videót és a múlthetit!A lényeg ha lehet nézze meg videón és akkor már ő is látni és érezni fogja hogy mennyire kell még húzni fel az orrát!De aztán ha sikerül nem felhúzott orral járunk-kelünk!
Én sem dobtam el és GSRel gyakorolgattam!Most már a hátsó lábtartón állva kerekezgetni tanulok!
Nagy flash a kerózás!
Nekem az Exc-n ha fentvolt a hosszu rencámtáblatartó mint ahogy a képen is és felvettem akkor bukott át ponton amikor a tartó karcolt az aszfaltba így volt sztem gyárilag kiszámitva
gerre,
tegnap nem válaszoltak itt a srácok, adj már tanácsot!
cross sisakhoz snowboard szemüveg? tudom, h más a lencse, meg a szellőzés, de ennek is szilikonos a pántja (SPY), használhatom a cross sisakhoz, vagy vegyek egy cross szemüveget?
Köszi!
a lényeg a fokozatosság, meg a gyakorlás és sokat segít ha olyannal megy ki aki már vágja a témát!
Meg sokat fotózzanak és akkor látszik, hogy amikor megijed, akkor még csak kicsit van fent aí kerék és lehet tovább húzni!
Hajrá, sok sikert!
Máshogy pedig nehezen fog menni az egyensulyi kerék.....Mindennek ára van sajna! Bár én gyakorlás közben soha nem buktam(kopp kopp) Részegen már kéccer engedtem el a biciklit...Nem tudtam a háccsóféket taposni lecsuszott a lábam....kellemetlen...
szerintem ez már több mint holtpont ez egy tök szép gyertya!
Megnéztem a képeidet Zema látom a supermoton már te sem lácc ki a kormánytól! Na az má fasza!
Vágom itt senki nem okoskodni akar hanem segíteni!De egy kezdő ha ide felteszi akkor az igen csak para lesz és bukta a vége!
És ilyenkor sem 90fokban van a motor mer az elsőú kerék kicsit belóg de sajnáltam a rencámtáblámat