Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá
Szerintem vagy kevés volt a sebesség vagy nem folyamatos gázzal mentél rá az ugróra
vagy az ugrón ha van egy kisebb vályat az is megdobhatja a seggét

Adibácsi olvastam hogy vettél egy sx250-t
meg leht tudni hanyas évjárat?
Na meg ne törödj azzal ha röhögnek rajtad, fokozatossan próbálgasd, senki nem kezd csőrikék nélkül. És ruci nélkül végképp ne vakmerösködj ,haverom must fejelte la a kormányt ,mert lusta volt bukót venni. Kiharapta a pofáját.
Álltam, csak a súlypontom (a seggem) hátra volt helyezve.
Nem tud valaki jó online shoppot ahol olcsón van excel felni küllő agy nélkül?
Mindenesetre hatalmas adrenalin bomba volt az ugratósdi!
Ja meg állva szinészkedj így felfogod a rátok ható erőket.
Hát erre a Nejem érdekében is nagyon vigyázok
Ja csak vigyázz nehogy eljátszad a diótörő címü művet
Ezek olyan kissebb bukkanók voltak. Aminek nagyobb volt az íve azon szépen ment. Az egyik ilyen kissebb ugrató azt csinálta, hogy amikor az első kerék már a levegőben volt és fel ért a hátsó a tetejére, akkor megdobta a seggét, az meg az enyémet és a végén kiemelkedtem a nyeregből, majdnem előre esve. Hát nem volt egy fényes leérkezés és ezt bárhol próbáltam megcsinálta velem. De azt mondtam magamban: vazze hiába próbálkozol akkor is én nyerek, és egyszer sem estem el.
Hát a hátsó kerékkel tudod kontrolálni az ugrásokat ha huzod a gázt akkor emeli ez elejét ugrás közben mert a hátsó kerék megadja a lendületet, ha fékezed eleja megy lejebb, csak bird eldönteni gyorsan
megfelelő időben gázt kell adni...de ha hosszú ívű az elugró..akkor rányelezed és elengeded a gázt az ív elején..majd visz a lendület és jót fox ugratni
ha kis ívű az ugró,akkor végig gázzal menny...de gifyejj oda mennyit adagolsz...ha sok akkor gyertya,ha kevés akkor meg csőrös...
majd ráérzel
annak hogy nem érzi a motort és nincs elég tapasztalata...
Már alig várom, hogy megpróbáljam, csak sajna az idő hiánya... Egyszer már voltam kint pályán ugratni. Voltak jó ugrásaim, de néha azt hittem lefosom a lábam szárát. Ha valaki csőröst ugrik az minek köszönhető? Lassú a tempó?
szerintem meg inkább leszarják mint állat ,
hozd el onnan szerintem
az biztos,harap de bazz ez a nap...telóm kijelzője is megadta magát,tiszta szar,fehér,nagyon,mintha alig lenne rajta kontraszt és világos...
mert nem mertek .....
1 hete bazz és még hozzá se nyúltak.
mikor vitted be?
jó most a crossokra gondoltam
Sztem meg 50dtvel Nah oda kell érzés..
Nincs kész a motorom
125 2t vel sztem a legnehezebb kerózni
akkor mindjárt elektromos rollerrel
Pitu01 még ugy egyszerü egykerék tanulás ha van ismerősödnem quadja , mert azzal nem tudsz oldalra eldölni én mondjuk könnyen vagyok mert 3.ban is felkapja
na látom alszotok megyek vissza a bányába dolgozni!