Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és báttya elmondom vmennyire értelmes
mert lassabban gyórsúl mert a kétütemű a 4 ütemet 2 ütemben végzi el:D:P
am tegnap már leírtam
jaa.. értem.. mindegyik ütemnek egyenként kell felgyorsulnia hogy tökéletes legyen
jól van csak vicceltem ...mielőtt megint anyázásba kezdenénk mint tegnap ...de jó volt a sztori!
Zozee ne huzzá má fell cseszedd!
nemakarom ujra kezdeni mint tegna jóó akkor ok
Sráciok még belesem gondóltam ha nem cseréek dugót 50 üzemóránlént a mociba akkor mi lessz?
semmi lünyő46 csak most négyüteműm van és az lassabban gyorsul mert 4 üteme van nekije!
gond van Zoozee ?
Szevvasztok sránnyookk mi a pálya?
na láttátok oda van írva 15 óra / vagy 100 liter benzin után pl. olajcsere úgyhogy ne foglalkozzatok ezzel az üzemórás faszsággal ...a trabant is üzemórás csak ott van kilométeróra és megmondják km-ben a makutyinak hogy mikor kell cserélni a kocsiját
lünyő46 nem parázna ennyit
csak egy fékbetétet vettem bele 4000ft körül
és nem költöttél rá semmit?
ja, bár tdr ből jól kiszálltam annó... 200 ért vettük és 220ért adtam el
ez sajna ilyen, jól nem lehet kiszállni belőle
anyám részéről ez balhé... mert kidobott pénz volt.... kb 200 ezer de talán béke lesz
tehát nem balhé, hanem sprolás
most megin megy a könyörgész anyám felé
Sziasztok! Ettől az üzemórás dologtól én is tartok, ezért nem tudom eldönteni, hogy bevállaljak-e egy 250-es kétütemű krosszgépet. Mert ha szezononként kell cserélnem pl. két dugót meg csapágyakat stb. akkor azt sehogysem bírnám anyagilag.
azért van ez az egész, mert végülis a motort 400 ér vettük 3 éve és most 300 ért adtam el. Meg a múltkor sokat fizettünk rá a javíttatásra (sok volt a munkadíj, de már tudom hogy oda sem viszem többet a motorom, illetve semmit nem viszek oda 70 ezer volt mindennel együtt, de ezt akkor még leírtam, asszem decemberben)
sóskúton
itt vagyok még csak szopatott az adobe reader ...de túljártam az eszén mivel scanner rossz ezért le kellett fotóznom a táblázatot ...remélem látszik jól miről ugattam itten!
ja, most én is csak azért vagyok ennyit gép előtt, mert egész héten beteg vagyok és nincs suli
Szabi, mi az a befenyitéses cumbok amit emlitettél? ménem lesz motor?
hát ez van, csak ritkán van olyan hogy egésznap ráérnek percenként nyomkodni az F5-t és még válaszolni is!
hoppá.... van egy kis helyesírási hibám az előző üzenetbe.... sorry