Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna nincs napi számlálónk se
nah hehe ...de most télleg nem tod hogy az hány km-nként jelenti dugócserét?
1000 méterenként egyet
de ha ennyira tutira mész cseréld naponta .. .
válaszoltak olvasd vissza, de ez kurvasok mindentől függ...hogy használod, hol használod, milyen állapotu stb....majd megérdzed...
Hát le kel cserélni mert el is gyengűl az egész
milyen jó hogy válaszóltok srácokk...
ja.. dr-z vagypedig xr 400 . ezek tökéletesek a számára
elfelejtettem a nevét a srácnak(lusta vagyok visszaolvasni ) aki a wr- és a crf között vacilál,na mind1 nem is az a lényeg
én tudom a számára tökéletes megoldást nagyon király csávo vagyok
DR-Z DR-Z DR-Z DR-Z DR-Z DR-Z
ahogyan te leirtad a motorozási szokásaidat,szerintem neked az lenne a legkézenfekvöbb.
nem üzemorás! azzal tényleg nem kell sokat foglalkozni(szerintem még annyit se mint amennyit irtál,hogy neked megfelelne ! nem eszik sokat,mi csapatunkban van egy dr-z 100on beéri-4, 5 lityivel...
uj ára szerintem olyan 1.5 lehet.
ezek az adatok egy crf-hez képet picsák,és perszne nem is megy ugy,de szerintem nagyon zsir verda
ha netalán jo toppet mondtadm,akkor fordulj a dr-z topickba és ott minden kérdésedre válaszolnak a tulajdonosok
aha amúgy dugót miért kell cserélni azért mert elkopik vagy meggyengűl vagy miért?
Rossz úl mondtam 100%
nem kell a humor--
Attól függ hogy hól használod és hogy de azt lehet érezni meg hát csörög egy kicsit
deh kb mikor kell?
Hát vagy a gyűrű szétmegy és a hengerednek annyi ha nem cserélsz dugót időbe
haljátok
a cr125 be ha nm cserélek 50 üzemóránkét dugót besűl?
Hát most WR t szeretnék venni de sajnálnám eladni az Yzt
250 2t-ben jó ha 2 évente kell dugót cseréljél. Igen komoly tudás kell ahhoz hogy kimotorozd..
csáó gyobali
aham
yz125 : neked volt 250 esed is nem ? a videó alapján gondolom... vagy levagyok maradva ?
töltésen
Cr_125 vagyok!
Na és terepen vagy aszfalton bicóztál ?
jah.... én nem szoktam nappal aludni,de a mai nap kivételes volt,hisz 11-töl mostanáig sszempihentetés volt