Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó,de az csak 1..és azt nem kell állítgatni
de 1 van , elvileg olyan mint az enyémbe, vagy az ujjab 250es cr-be....
rc valve
serfőző
a tiéd 2ütemű
abban nincsenek szelepe
én sajnos nem...."szívműtétem" lesz
Mentek ma moccozni valamerre?
25eft
cső mennyibe adnád a páncélt?
amúgy hogyan kell állítani a szelepeken?
és az miben segíti a motort?
pls mindent írjatok le és akkor asszem megnézem az enyémen hogy mi a helyzet
bazzeg ez annyira jó hogy mindenki most akarja eladni a mezét meg a páncélját és amikor nekem kellett vona akkor nem volt senkinek
sziasztok!

lenne pár eladó motyóm!

- Axo Doberman, gerincvédős páncél

- KTM légszűrőházvédő

- KTM markolat legújabb, 100komponensű, stb, stb.
köszi a válaszokat srácokkk
vagyokk
Csá mindenkinek!Mi a lofasz van nem dolgozik senki hogy enyi hsz-t nyomtatokmár!Csak nekem izad a sejhajom az MTZ-ben! Csak igy tovább már lépek is!Csákány!
Ja meg 125-be meg 250 2t ben kisebb a dugó ,és elég nagy erőt termel ,és ezért kell cserélni gykran. Meghát ezek versenymotorok, már amelyik
erre vágytatok mi?
50 óránként van profiknál dugócsere ,na meg még sok más. Kezdőknél kb 80-100 órát bírnak. De szelep is van a világon 4t-nél meg hú nem is sorolnám
ennyire szar lenne a billenytyűm ? ÓVODÁBÓL.... és tényleg szar a billentyűm
Bocsi ,,,,csak akkor már lehet melózok!
Éjszakás leszek!
én meg nővérem kislányának oból iskolába ballagására megyek nemsokára
Az jó program lehet
akkor bekapcsolom skype-t...oké?
mindjárt visszajövök csak elszaladok temetésre
ha lightosan mész és néha 2-3 évet kibír simán az exc...bár kimondtad a bűvös szót ami az ilyen motorok legnagyobb ellensége a "városban" ...na ha valahol ott ellehet kirándulni a drága blokkot , hogy észre se veszed !

mert terepen adok 5 liter benzint és elviszlek olyan helyre ahol ha kimotorozod az 5 litert akkor egy hétig kerülni fogod a motorodat mint a tüzet és akkor még csak rendeltetésszerűen volt használva viszont az iskola előtt a csajoknak szerepelve nem fárasztó kipöfékelni 5 litert !
nem vagy skype on bekapcsolva?