Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nem is értesz hozzá elmúltál már 14?
köszi szecsumx!
Tegnap már nem állt módomban válaszolni,de most rápróbálok.Az a nyolcas alakú valami,egy ,a rugóstag és a váz közé szerelt himba.Ha ennek a himbának a hosszával variálsz,teljesen tönkre vágod a hátsó gátló gyárilag alaposan kiszámított rugózási értékeit.Itt gondolok arra hogy vagy kemény lesz,vagy éppen túl puha.Mondhatnám hogy az erőkar hosszát változtatva az "áttétel " mértékét befolyásolod.Egy szóval nem lesz jó.
Marad az variáció hogy a rugó előfeszítésen csökkentesz,de így a gátló nem lesz elég progresszív(puhává,lebegőssé válik).
Az egyetlen megoldás ami a motor felfüggesztési paraméterein nem változtat mégis alacsonyabbá válik az üléspozíció,ha az ülés szivacsát faragod meg egy kissé.
Számos élmenő is él ezzel a lehetőséggel,mivel nem mindenki születik átlagos magassággal.Itt említeném meg R.C.#4 AMA többszörös bajnokát,aki talán a világ legjobbja volt egészen tavalyig.
Sok sikert a kisérletezéshez.
a biciglis kimet elé a motoros 30 al ment az a megengedett azt a biciglis nem nézte azt kijment a motoros meg elbaszta a bicigilt én meg majdnem a bringályát hozzá basztam a biciglishez hogy mit képzel magáról hogy nem veszi a motorosokat figyelembee
ha megelssz a motorom átmegyek az emberkén 1000%
remélem jól van a Nki
micsinát?
hogy verjem bele az összes biciglisbe a faszomat itt borúlt el 1 motoros a házunk elött:@:@:@ és lány volt a motoros majdnem leütöttem a biciglis csávótt a lányt lvitték a mentők
nesztek
Hy! Szabi 46! Ja asszem ismerek ott valakit....
küggyed neki faisst
na csáó boccs a tudatlanságomért de mint mondtam nem vok nagy motor szakértő
én csak megyek vele aztán ha elromlik akkor megkérdezem valakitől hogy mi lehet a baja aztán meg ha megtom csinálni akkor én ha nem akkor más csinálja meg.
amúgy most jöttem haza egy jó kis sarazásból nagyon állat volt főleg hogy esett ez a jó kis esső
kategóriákon variálunk bátyámmal, de szinte mindenki az endúrót ajánlotta, mert kevesebb macera van vele!
ha csak főldesút akkor enduró
Szerintetek melyiket érdemesebb földesútra venni 250-es crosst vagy 600-as endurót?
csács
atis Cr vagyok
hát bazzeg ma se tudtam elhozni a kawámat
jövöhéten éjjel nappal motorozni fogok...hétvégén verseny bazzeg én meg már két hete nem ültem motoron...
ezzta linket nézd meg , sok hasznos info van a forumon..
http://www.thumpertalk.com/for...
én enduróba pikpakk kimotoroztam a 9 lityós tankot a jézéből..kurva annyát fogyasztott rendesen..de már szerencsére mást boldogít
kösz zozzee, de nem arra kell h a csajnoknak szerepeljek általába endurózni szoktam vele, de ugye néha egy kis város is belemegy am crosst akartam csak azt meg feldughatom magamnak me sehol a közelbe egy normális crosspálya egyedül tamásiban meg bonyhádon meg pakson van vmi norm, de it ttolnán csak ilyen 1 méter széles szarság. meg hát azért is enduro mert ha pl haverookhoz kell elugrani vagy máshova akkor ne kelljen már tekernem mer az a halálom
SZEVASZ!

Az xr650: nehéz, csak berugókar, szar futómű, de ugytomle van értékelve... én ezt gyorsan elfelejteném!

crf450r: ez kroszmotor, jó hosszú 1es van benne, ami endurozni nem a legjobb, de bármelyik kroszmotorközül ez a legerősebb,legjobb futómuve ennek van, régebbi modellek ették a szelepet, tán a 2007es má nem(van egy itt csak még kevés km. van benne igy nincs tapasztalat a 2007modellel.

crf450x:lényegesen gyengébb mint az rváltozat, nehéz belőle többet kihozni(más a szelepátmérő is), örökölte a krossz furdulékonyságát. valszeg az élettartamahosszabb mint az rnél. nekem ami nagyon tetszik a crf-behogy kulon van a motor és váltóolaj, igy a kuplungmocskanem kerul bele a motorolajba.

wr450f: egy sulyba van az x-es hondával(asszem 2kiloval konnyebb a yamaha), 1000km-es olajcsere. előnye a hondával szemben hogy 1-2re yz-re(teljesítmény) lehet alakitani.
lehet,de nem kell
de a srác meg aszitte hogy az ő motorjában is vannak szelepek,amiket állítgatni köll
A 60 egy nagyon jó átlag,ki merem jelenteni ha kicsit komolyabb terepen motorozik az ember nem éri el a 40km/órát átlag nepi szinten!Zoozee én holnap is megyek valamerre csapatni!
de lehet
Szasztok srácok
csáó faisst cr vagyok csak átjöttem erre mert a buzi mondatomért izétek...