Tegnap már nem állt módomban válaszolni,de most rápróbálok.Az a nyolcas alakú valami,egy ,a rugóstag és a váz közé szerelt himba.Ha ennek a himbának a hosszával variálsz,teljesen tönkre vágod a hátsó gátló gyárilag alaposan kiszámított rugózási értékeit.Itt gondolok arra hogy vagy kemény lesz,vagy éppen túl puha.Mondhatnám hogy az erőkar hosszát változtatva az "áttétel " mértékét befolyásolod.Egy szóval nem lesz jó.
Marad az variáció hogy a rugó előfeszítésen csökkentesz,de így a gátló nem lesz elég progresszív(puhává,lebegőssé válik).
Az egyetlen megoldás ami a motor felfüggesztési paraméterein nem változtat mégis alacsonyabbá válik az üléspozíció,ha az ülés szivacsát faragod meg egy kissé.
Számos élmenő is él ezzel a lehetőséggel,mivel nem mindenki születik átlagos magassággal.Itt említeném meg R.C.#4 AMA többszörös bajnokát,aki talán a világ legjobbja volt egészen tavalyig.
Sok sikert a kisérletezéshez.
a biciglis kimet elé a motoros 30 al ment az a megengedett azt a biciglis nem nézte azt kijment a motoros meg elbaszta a bicigilt én meg majdnem a bringályát hozzá basztam a biciglishez hogy mit képzel magáról hogy nem veszi a motorosokat figyelembee
ha megelssz a motorom átmegyek az emberkén 1000%
remélem jól van a Nki
hogy verjem bele az összes biciglisbe a faszomat itt borúlt el 1 motoros a házunk elött:@:@:@ és lány volt a motoros majdnem leütöttem a biciglis csávótt a lányt lvitték a mentők
na csáó boccs a tudatlanságomért de mint mondtam nem vok nagy motor szakértő
én csak megyek vele aztán ha elromlik akkor megkérdezem valakitől hogy mi lehet a baja aztán meg ha megtom csinálni akkor én ha nem akkor más csinálja meg.
amúgy most jöttem haza egy jó kis sarazásból nagyon állat volt főleg hogy esett ez a jó kis esső
kösz zozzee, de nem arra kell h a csajnoknak szerepeljek általába endurózni szoktam vele, de ugye néha egy kis város is belemegy am crosst akartam csak azt meg feldughatom magamnak me sehol a közelbe egy normális crosspálya egyedül tamásiban meg bonyhádon meg pakson van vmi norm, de it ttolnán csak ilyen 1 méter széles szarság. meg hát azért is enduro mert ha pl haverookhoz kell elugrani vagy máshova akkor ne kelljen már tekernem mer az a halálom
Az xr650: nehéz, csak berugókar, szar futómű, de ugytomle van értékelve... én ezt gyorsan elfelejteném!
crf450r: ez kroszmotor, jó hosszú 1es van benne, ami endurozni nem a legjobb, de bármelyik kroszmotorközül ez a legerősebb,legjobb futómuve ennek van, régebbi modellek ették a szelepet, tán a 2007es má nem(van egy itt csak még kevés km. van benne igy nincs tapasztalat a 2007modellel.
crf450x:lényegesen gyengébb mint az rváltozat, nehéz belőle többet kihozni(más a szelepátmérő is), örökölte a krossz furdulékonyságát. valszeg az élettartamahosszabb mint az rnél. nekem ami nagyon tetszik a crf-behogy kulon van a motor és váltóolaj, igy a kuplungmocskanem kerul bele a motorolajba.
wr450f: egy sulyba van az x-es hondával(asszem 2kiloval konnyebb a yamaha), 1000km-es olajcsere. előnye a hondával szemben hogy 1-2re yz-re(teljesítmény) lehet alakitani.
A 60 egy nagyon jó átlag,ki merem jelenteni ha kicsit komolyabb terepen motorozik az ember nem éri el a 40km/órát átlag nepi szinten!Zoozee én holnap is megyek valamerre csapatni!
Marad az variáció hogy a rugó előfeszítésen csökkentesz,de így a gátló nem lesz elég progresszív(puhává,lebegőssé válik).
Az egyetlen megoldás ami a motor felfüggesztési paraméterein nem változtat mégis alacsonyabbá válik az üléspozíció,ha az ülés szivacsát faragod meg egy kissé.
Számos élmenő is él ezzel a lehetőséggel,mivel nem mindenki születik átlagos magassággal.Itt említeném meg R.C.#4 AMA többszörös bajnokát,aki talán a világ legjobbja volt egészen tavalyig.
Sok sikert a kisérletezéshez.
ha megelssz a motorom átmegyek az emberkén 1000%
remélem jól van a Nki
én csak megyek vele aztán ha elromlik akkor megkérdezem valakitől hogy mi lehet a baja aztán meg ha megtom csinálni akkor én ha nem akkor más csinálja meg.
amúgy most jöttem haza egy jó kis sarazásból
atis
jövöhéten éjjel nappal motorozni fogok...hétvégén verseny bazzeg én meg már két hete nem ültem motoron...
http://www.thumpertalk.com/for...
Az xr650: nehéz, csak berugókar, szar futómű, de ugytomle van értékelve... én ezt gyorsan elfelejteném!
crf450r: ez kroszmotor, jó hosszú 1es van benne, ami endurozni nem a legjobb, de bármelyik kroszmotorközül ez a legerősebb,legjobb futómuve ennek van, régebbi modellek ették a szelepet, tán a 2007es má nem(van egy itt csak még kevés km. van benne igy nincs tapasztalat a 2007modellel.
crf450x:lényegesen gyengébb mint az rváltozat, nehéz belőle többet kihozni(más a szelepátmérő is), örökölte a krossz furdulékonyságát. valszeg az élettartamahosszabb mint az rnél. nekem ami nagyon tetszik a crf-behogy kulon van a motor és váltóolaj, igy a kuplungmocskanem kerul bele a motorolajba.
wr450f: egy sulyba van az x-es hondával(asszem 2kiloval konnyebb a yamaha), 1000km-es olajcsere. előnye a hondával szemben hogy 1-2re yz-re(teljesítmény) lehet alakitani.
de a srác meg aszitte hogy az ő motorjában is vannak szelepek,amiket állítgatni köll