Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am végülis már nem általánosba járok, mer 6. után elmentem 6osztályos gimibe és most ott végeztem el a 8. osztályt ...de azért a ballagást megtartom me kell a kess
ja oké
Nézzétek meg pls ezt a videjót: http://www.sportmotor.hu/motor...

a 2:18 MP-nél van egy Honda CRFX 450, mentem azzal a géppel istenkirály egy gépállat
általánosba is lehet végzősnek lenni
végzős?
akkor minek jársz még 15. ig suliba?
ahogy öreganyám mondaná : ,,Haggyátok a drágámat, ő most pont ebben a korban van, igaz picim?"
ok, küldheted a többit
hú bazz,megettem két szelet pizzát és tele vagyok
van annak más ára is nem csak a mosogatás...pl végzős létemre csak 2 4-esem lehet
kalapáccsal? méne?
exc 200, de ha nem kapok akkor 125..de ha nem kapok 200ast akkor inkább már vmi cross...am azért kell mosogatnom, mert tudják hogy a világán a legeslegjobban azt a szarságot utálooooom már mondtam nekik ha megvették a motort akkor kapnak tőlem egy mosogatógépet...annyiraa utálok mosogatniiiiiiiiii
ha bele gondolnál a helyembe, szerintem te is elvállalnád...
az meg milyen exc lesz ? ha csak egy hónapig kell mosogatni érte?
azt a motort nem gyártják amiért mosogatnék.... mást csinálnék de mosogatni azt nem !
szabi, te focizol az ozorai ifi csapatban?
csak juni 15-ig suli végéig
lehet nekem is mosogatnom kéne
hány évig tanulsz még? mert nem biztos , hogy megéri a sok mosogatást
anyám aszonta csak igy segitenek az exc-ben
suli végéig nekem kell mosogatnom
de finom vót
nekem minnyá itt van
kb 20 perc
addig elszívom a dekkemet...akkor mégjobban éhes leszek
bazz haverom a pizzafutár azt jogsija sincs a kis fasznak
nem az övé lefényképezzem a pizzát?
Sziasztok!
Segítség kellene. Kormánymagasító kellene a mocimra, alapból is 28,6-os kormánnyal jön ki, így szerintem nem egyszerű a helyzet. ITT találtam, de sajnos csak 15 mm-t emel. Van ötlet, hogy hol nézhetném még meg?