Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamit érzek már most hogy gyengéb a gép az uj dugoval!Szerintem a régivel keményebb volt!
ATC2000K Helmet Cam

Ezt az ebayről is meg tudod venni, de Európában nem forgalmazzák (Angliában igen). Ha a kép minősége érdekel akkor megnézheted a videoim között (menés1-menés4). Az összes Onboard felvétel ezzel készült. A hangja sajnos elég gagyi de a kép jó, és bírja a kiképzést is. Én 25e-ért vettem, de egy kint élő barátom segítségével. Angliában drágább, de talán az USA-ból is haza lehet hozatni ebayről.
tapasztalat?
Tudtam!
sejtettem hogy vmi ilyesmi lehet az ügyben.....
érzel vmi gyengülést? tudomtudom még nem cibálhatod de csak érzed hogy mennyire indulgatna meg
na jó igen bokáig szaros lettem és vissza
Gondolom kicserélem mert nagyon ment a gép!Kicsit viszavetünk a teljesitményböl!
nem vészes, teljesen jó még....nem vágom minek szedted ki
Ja különben meg gondolta hogy viceltél!
Jo ez még csak egy kicsit meg van karcolva!
nem kell köszi, csak viceltem, mit kezdenék vele?
Ha senki többet akkor a tied!
Én ugyanezt adtam elő fordítva :-)

Pestről mentem Egomba, ott is szarrááztunk a motoron és a vidámparknál is. Csak annak örültem hogy mire hazaérek mehetek is ki a terepre nem lesz por végre (Vecsés környéke). Na ott egy csepp sem esett adig. Kimentunk kicsit gajdulni, erre a mező közepén elkapott egy olyan eső mint a vidámparknál volt

3szor áztam szarrá és 3szor száradtam meg tegnap..
Keselyű az illetékes
nekem 0FT-ért jöhet
Helló!
Sisakkamerát szeretnék venni és gondoltam ti talán tudtok segíteni! Nem nagyon vagyok jártas e téren. Először is hol kéne keresnem, aztán meg mit szabad megvenni (egyáltalán mennyi a körülbelüli ára)? Remélem vannak hozzáértők akik tudnak nekem segíteni...Legyen szíves írjon akinek van!Előre is kössz!
Elküldöm a régi dugomat!Akit érdekel az szoljon és mehet a licit!
Nálad a bringánál ki szokot nyitani?
NEM!
Na emberek!Most járatom a gépem!Azt tudom hogy csak lazán könnyedén finoman szabad de menyire?A power nyithat?
Szerintem össze is fostad magad csak nem mered bevalani!
há dicsak, részemrű vót igaz lehet baromság de volt!
mi volt a kérdés?
kérdésemre valami reakcio?