Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nicasilost nemnagyon kell járatni...fél tankot kb
gondolom
pár órát...
2-3 tankot kinyomac belőle és jó is
de neked még nicasilos
Jó estét mindenkinek Pista 00 én nekem azt mondták eddig hogy 2 tank én 1.5 tankot mentem ki vele és azóta is jó
Te Faisst szerinted menyit kell járatni a mocimat?Ja kitisztultál tegnap ota?
nemtom...
valami tré van
tegnap is fos volt
Hát nem!Miért neked bejöt?
Na baszameg!Most tudtam felépni!Mi a lofasz volt eddig?
az,hogy majdnem 2ora altt enm volt 1 h.sz sem az annak tudhato be,hogy nektek sem jött be az oldal?
bazz,nemtok mind1 mi után vesz valamit?
én elsőre vettem 250 2t-t
még motorozi is azzal tanulta és élek
50es dt után 426? mi vagy te,öngyilkos?
Látom, van egy géped... Leér rendesen a lábad róla? mert elég kicsinek nézlek...
Amúgy mennyi pénzért osztották a jézéefett?
Majd lesz valahogy... Igazából még nem annyira akarok venni csak úgy érdeklődés szintjén vagyok. De nem is biztos hogy kell... Mondjuk jó dolog az biztos! Kösz a segítséget!
Semmi ilyesmi nincsen a környéken elhiheted. Csak olyat kapsz amihez kell egy kamera is, ez meg önmagában rögzít SD kártyára. Én is kerestem égre földre de csak ezt találtam ami normális áron van...az internet világában a távolság mint olyan nem jelenthet akadályt, csak egy kis nyelvtudás kell.
Kösz keselyu de azt hiszem valami közelebbi jobb lenne. Biztosan van valami hasonló ketyere amit itthon is forgalmaznak.? Valami ilyesminek pl a weboldala kéne. Azért köszi!
de nekem fem fojt le a bokámig....én liberot használok
jó8vágyat
Bocsika!
Lódics=Lódits
Ne lodics!Ilyen már volt mindenkivel!
Na motoros bajtársaim megyek megcsinálom a vacsit aztán jövök!A dugo még mindig eladó!
nekem sajnos még nem
Igen volt bevalom!
na de vald be hogy neked is voltak már ilyen élményeid
Kab. .e!