az O gyurus lancnal azert veszitenek LE-t,mert a gumi rugalmassaga akarva akaratlanul elnyel a mozgasi energiabol,ezert hasznalnak a versenyzok sima lancot (no meg a suly miatt),viszont ok edzesenkent es versenyenkent cserelnek. O gyurus azert jobb utcara,mert jobban ved a portol es nem kell olyan surun atkenni. Ha a gumi engedi O gyurus jo utcara.
hát ha eladom addig a másikkal motorozok míg nem veszek másikat!
érthetően: van 2 mz-m egyiket eladom, gyűjtök még pénzt aztán veszek vmi nagyobb 4t enduro gépet
jóreggelt!
multkor mondtam hogy jönnek mocimat megnézni, lehet elszóltam magam mert se szó se beszéd nemjöttek! nemszeretem az ilyet parasztság ha már megdumáltuk, de hát ezvan!
nagyon a láncnevekkel vagytok hadilábon ....persze nem baj ha van neve ...
de ami nagyonfontos minden láncból márkánbelül százféle van ...aztán típuson belül is több sokszor tízféle ami pl. egy crossmotorra (125-250) jó pl.520-as.....még cetkából is vagy 6-8-féle van ami ide jó ..........azért próbálom érzékeltetni a dolgot , hogy nehogy hasra essetek egy jól csengő név leggyengébb tipusától és esetleg lefikázzatok egy gyengébbnevű ám limitált szériás húszezres esetleg drágább cetkaláncot.....
de amit boltba árulnak azok általában nem a legvadabb cetka láncok de "o" gyűrűs 520-asba 14.000-17.000 körül már jót kapni ...ehhez egy első lánckerék /jt/3.500 hátsó pedig/aluminium/ 5-6000.......na így megláncolva 25-26 ezerből jön ki egy endúrózni jó szett/ crossba egy 4-5 ezerrel olcsóbb a mutatvány kb. mert nem kell "O" gyűrűs lánc/.......ezt ha fújod rendesen kb. 2 évig kitart /elég sok menet van benne/
de , hogy két évet kibírjon a másik min. 20 ezret rá kell fújnod spraybe amire számítani kell !
ja és spy-nak figyelmébe ajánlanám, hogy a sósavas kezelést se kell erőltetni
ja és nem azért fog le 1-2 lovat az "O" "X" "W" gyűrűs mert nem hajlik oldalra haem azért mert olyan szoros a gumigyűk miatt ......bebaszna ha hajolna oldalra egy lánc....akkor már szar is lenne !
tom tegnap volt téma a láncszett csak gondoltam leírom
mert negyon felbaszott az eset amikor vagy 100-nál szétszakadt a lánc természetesen begyűrődött a hátsó kerékhez, kinn a határban fasza volt...
A parillás csávó meg amikor vettem ugy dícsérte ezt a szar afam-ot
Inkább megéri a drágább , mint a szart állandóan huzni kell meg stb
A parillás akciós láncszett egy szar
a fogaskerekük az aránylag jo (reikon)
nekem az afam lánc minden alkalommal nyúlt aztán 4hónap után elszakadt
Vettem DID ert2 láncot az zsír
amugy az O gyűrűs lánc nem kifejezetten krosszra való, meg levesz 1-2 lóerőt a gépből, mert nem tud oldalra mozogni
de lehet hogy délután eltom hozni
legalább is tömegsportba....
Ha megtehetném hogy cseréljek..akkor se cserélnék mert fölösleges
valakinek van ezzel tapasztalata
milyen festék stb?
gondolom olyan kell ami nem repedezik le
érthetően: van 2 mz-m egyiket eladom, gyűjtök még pénzt aztán veszek vmi nagyobb 4t enduro gépet
Eladod a motort mivel fogsz motorozni?
vagy venni akarsz?
multkor mondtam hogy jönnek mocimat megnézni, lehet elszóltam magam mert se szó se beszéd nemjöttek!
de ami nagyonfontos minden láncból márkánbelül százféle van ...aztán típuson belül is több sokszor tízféle ami pl. egy crossmotorra (125-250) jó pl.520-as.....még cetkából is vagy 6-8-féle van ami ide jó ..........azért próbálom érzékeltetni a dolgot , hogy nehogy hasra essetek egy jól csengő név leggyengébb tipusától és esetleg lefikázzatok egy gyengébbnevű ám limitált szériás húszezres esetleg drágább cetkaláncot.....
de amit boltba árulnak azok általában nem a legvadabb cetka láncok de "o" gyűrűs 520-asba 14.000-17.000 körül már jót kapni ...ehhez egy első lánckerék /jt/3.500 hátsó pedig/aluminium/ 5-6000.......na így megláncolva 25-26 ezerből jön ki egy endúrózni jó szett/ crossba egy 4-5 ezerrel olcsóbb a mutatvány kb. mert nem kell "O" gyűrűs lánc/.......ezt ha fújod rendesen kb. 2 évig kitart /elég sok menet van benne/
de , hogy két évet kibírjon a másik min. 20 ezret rá kell fújnod spraybe amire számítani kell !
ja és spy-nak figyelmébe ajánlanám, hogy a sósavas kezelést se kell erőltetni
ja és nem azért fog le 1-2 lovat az "O" "X" "W" gyűrűs mert nem hajlik oldalra haem azért mert olyan szoros a gumigyűk miatt ......bebaszna ha hajolna oldalra egy lánc....akkor már szar is lenne !
mert negyon felbaszott az eset amikor vagy 100-nál szétszakadt a lánc természetesen begyűrődött a hátsó kerékhez, kinn a határban fasza volt...
A parillás csávó meg amikor vettem ugy dícsérte ezt a szar afam-ot
Inkább megéri a drágább , mint a szart állandóan huzni kell meg stb
mennyit adjak a cél érdekében a vizsgabiztosnak?
a fogaskerekük az aránylag jo (reikon)
nekem az afam lánc minden alkalommal nyúlt aztán 4hónap után elszakadt
Vettem DID ert2 láncot az zsír
amugy az O gyűrűs lánc nem kifejezetten krosszra való, meg levesz 1-2 lóerőt a gépből, mert nem tud oldalra mozogni
na és ilyenkor fog a jó kis 2T hiányozni
éjjel annyirA SZAKADT, HOGY VEHETEK ÚJ GUMIT A MOTOROMRA