parillánál van szett 12ezerért afam lánc reikon elsö hátso lánckerék elég gagyi nekem több mint fél éves de már nem valami zsir(kapott annak idjeén sosavat is mondjuk ettöl föggetlenül nem nyult meg stb....ahogy mondták néhányan) egy a lényeg,hogy ideiglenes megoldásnak jo,mert énis azért vettem ezt az olcsot mert nem votl kes normálisra,hisz egy jo lánc nem jön ki 12böl
jó okés én is csak mondtam
de télleg az iris lánc azért ott van a szeren! lehet hogy egy kicsit drága de nem is szakad el meg nem adja meg magát mint ez a szar cseh lánc
de az a legolcsóbb megoldás ha a parillánál veszel lánc szettet mert 11700ft az első-hátsó lánc kerék+lánc afam lánccal és wrp első lánckerékkel meg nem tom mien hátsóval
csáó
cz láncal kapcsolatba csak annyit hoy kibaszott szar!4
nekem is az van fennt és összeáll helyenként és eccerűen alig bírom megmozgatni pedig benzinbe is áztatam meg jól befujtam a lánc spray-el
jóéjtmidenkinek! szép motoros álmokat!
nekem cz 520 gt lánc van fenn mcax 51 es hátsó fogaskerékkel meg fasztudja mien elsővel
de télleg az iris lánc azért ott van a szeren! lehet hogy egy kicsit drága de nem is szakad el meg nem adja meg magát mint ez a szar cseh lánc
du meg vontattam át egy szar robogót... ő ült hátul.. nyélen jöttünk az erdőben
ááá ez kellett... kurvajólmeg yez a crm
mondj valamit amivel karban tom tartani pls
cz láncal kapcsolatba csak annyit hoy kibaszott szar!4
nekem is az van fennt és összeáll helyenként és eccerűen alig bírom megmozgatni pedig benzinbe is áztatam meg jól befujtam a lánc spray-el