Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az az egy keksz
crossss
má most... most kezdődik a buli mert megjöttem mocizásbó! GEMES MERRE VAGY ?
nah én megyek sziasztok corrördögök..
jóéjtmidenkinek! szép motoros álmokat!
AKI NEM ISMERNÉ ittvan szevasz bazdmeg barátom link
emkeksz
SZ.B. még nem is köszöntem
első lánc vezetőt is kell vennem mert az meg elszakadt de hogy hogy a picsába azt nem tom
mondjuk az igaz
nekem cz 520 gt lánc van fenn mcax 51 es hátsó fogaskerékkel meg fasztudja mien elsővel
thx spy
parillánál van szett 12ezerért afam lánc reikon elsö hátso lánckerék elég gagyi nekem több mint fél éves de már nem valami zsir(kapott annak idjeén sosavat is mondjuk ettöl föggetlenül nem nyult meg stb....ahogy mondták néhányan) egy a lényeg,hogy ideiglenes megoldásnak jo,mert énis azért vettem ezt az olcsot mert nem votl kes normálisra,hisz egy jo lánc nem jön ki 12böl
serfozo lehet az lesz!
jó okés én is csak mondtam
de télleg az iris lánc azért ott van a szeren! lehet hogy egy kicsit drága de nem is szakad el meg nem adja meg magát mint ez a szar cseh lánc
ááá bazz kurvajót mentünk... 2 személy (Örkénnyel) 110 el lukas elsőgumival

du meg vontattam át egy szar robogót... ő ült hátul.. nyélen jöttünk az erdőben amit ez kalimpászott....

ááá ez kellett... kurvajólmeg yez a crm
hallod eél jobban hova kezeljem?
mondj valamit amivel karban tom tartani pls
de az a legolcsóbb megoldás ha a parillánál veszel lánc szettet mert 11700ft az első-hátsó lánc kerék+lánc afam lánccal és wrp első lánckerékkel meg nem tom mien hátsóval
Én csak mondtam hogy azok jó árban vannak...de én nemtom....nekem Regina van fent
kezelni kéne...
nekem 250 esre kell az 520 as gt lánc
csáó
cz láncal kapcsolatba csak annyit hoy kibaszott szar!4
nekem is az van fennt és összeáll helyenként és eccerűen alig bírom megmozgatni pedig benzinbe is áztatam meg jól befujtam a lánc spray-el
nincs mit
kössz csanaki megnézem..
Lenckerekekbe meg asszem a Jt-k.....od a Pinkbe tuti van
A Cz-láncok asszem jó árba vannak.....de nemtom hogy 25-ösre mekkora lánc kee
srácok melyik a lególcsobb lánctányért és lénc együütt árat és márkát léccii