Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd egyszer kinézek, most mocival nem megy mert az két hete az egyik viharban összetörtem...
persze,ha a fater bepakolja a blokkot a Peugeotba :D
szasztok hogy vagytok?
De gondoltam hogy nem csináltál velük semmit
Cr 500 megy már?
mind megvannak....még....valalhol
volt az is meg motomix, meg a 72es autómotor gyűjtemény
motorrevű?valami mást hoztál...de arrébb raktam,mert ki kellett porszívóznom :)
ha teljesen véletlenül te vagy az zoli, akkor megkérdezhetnék valamit?
A motorrevük ugye még egy centit se mozdultak el onnan ahova leraktuk?
Az a baj h Mz blokkal nem menne igazán bátyám amugy valami négyüteműt képzelt el bele csak vagy hiányosakat hirdetnek vagy horror áron működőképeset. Én mondtam neki hogy ne foglalkozzon ezzel, inkább vegyen komplett gépet aztán azzal csak menni kell.
ja jobb a komlett .....ebbe meg tegyetek mz blokkot
Köszi amugy bátyámnak kell csak gondoltam megkérdezem. Én komplett krosszgépre gyűjtök éppen, mert nem igazán hiszek a házi összetákolásban.
könnyített motor
probáljál E bayen,ott szoktak lenni blokkok.
Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek eladó működőképes krossz vagy enduro blokkja. Jobboldali kihajtásos. Azért itt kérdezem mert a hirdetések között nincs semmi. Régi Ktm-be kellene.
üzemanyag kapszula
legközelebb falevelet kell majd a tankba rakni
amúgy jó reggelt !
gerrének!

csak ezért kérdezetem, hogy hol a motorod ...........tegnap beugrottam csiki-begébe és ezt láttam, meg is fogtam............1.050.000.-ért árulják ez gondolom irányár
sok sikert a kx-hez faisst hátha ma már el sikerül hoznotok
jó regelt emberek
Ezt még tegnap akartam írni csak pont elment az oldal Nemrég töltöttem be a 15-öt.kb. egy hete tudom vízszintes helyzetből berúgni (eddig emelőn meg domboldalon rugdostam). Lábleéréssel nincs gond mert ha az egyik lábam lent van onnan már nincs gond , márpedig egy mindig biztosan leér. 3-4 hónapja cseréltük le a Dt 50-est 400-asra. Szerintünk is elég merész ötlet volt de még élek és virulok Persze kicsit furcsa volt a váltás (főleg lóerőkben) de megérte szerintemÚgytudom 700e volt de csak 400e lett mer beszámították a kicsit. Most már "biztonságban" is mondhatom magam mert van csizma protektoring meg minden.
fiuk!
Most olvastam körülbelül a 4ik mesét.Van valakinek vmi tapasztalata ezekről a csodaszerekről? mert finoman fogalmazva ,ha ezek olyan faxántosak lennének, akkor miért nem ajánlanák az autógyártók, a benzinkutakon miért ne lehetne kapni?

http://benzinugyek.atw.hu/
amúgy az nem tetszett, hogy a minta is 2000ft ba kerül ,ami elvileg semmit nem ér még...adhatták volna ingyen, akkor talán ki is próbálom
én meg meek aludni
Pista! én licitálok a dugódra!
Az ajánlatom: mivel alu ,ezért vidd el a MÉH be és add le. Az érte kapott pénzt tedd bele egy borítékba és küld el nekem!(a címem az üzelt ltrejöttekor írom)
Nah áll az alku?
szpáááj
odaírtam a szám címét meg az előadót ahoz a gixxeres gyorsulós videóhoz
uhh jóember, anyád biztos örül ,mikor a nappali közepén a dohányzóasztalra a nagyanyjától örökölt csipkevert abroszt teszi bele a olajba.
Pesre a Tsiki begébe