az meg azért fontos mert azonkívül , hogy jó legyen a lánc/lánckerék...ezek cserélgetésével variálják az áttételeket a pályához ........pályánként mindig mást tesznek fel
ja crossról beszélek...
ha lenne valami baja..mindenki cserélgetné...de nincs...1 szezon 1 lánc...max 2
haverom 1,5 év után cserélt tegnap láncot az rmz-n
dehogy cserélgetik ...és a lánckerekeket is kéne a lánccal együtt amúgy mert anélkül adsz a szarnak 1 pofont.....
rendes csapatoknál meg persze , hogy versenyen új minden ....sőt láttam vb-n tortellinek 125-be lehúzták hengert szünetbe .........és ment fel az új cucc
Bar most lehet,hogy elbeszelunk egymas mellett,de a lanc cserelgetes a speed gepekre ertettem...a krosszoknal nem tudom milyen idokozonkent cserelnek lancot.De gondolom,ott sem eveket futnak eggyel.
Es hogy mi a szarnak?azert,hogy ne veszitsenek loerot es ne szakadjon el a lanc a verseny kozben.
"pár óra edzés után semmi baja nem lesz a láncnak"
szerinted ha par oran keresztul raeresztunk a lancra 50-60 LE-t (250 cross) nem tortenek semmi a lanccal?
de mi a szarnak?
pár óra edzés után semmi baja nem lesz a láncnak....attól mer felraknak egy újat...ugya ugy fognak menni tőle...
ha ez annyira jó lenne...biztos látnám a depóban hogy a gyári csapatok cserélgetik a láncot
jó hülyén nézhecc ki spííídbukóban
supermotohoz crossbukó dukál...
ha lenne valami baja..mindenki cserélgetné...de nincs...1 szezon 1 lánc...max 2
haverom 1,5 év után cserélt tegnap láncot az rmz-n
rendes csapatoknál meg persze , hogy versenyen új minden ....sőt láttam vb-n tortellinek 125-be lehúzták hengert szünetbe .........és ment fel az új cucc
Es hogy mi a szarnak?azert,hogy ne veszitsenek loerot es ne szakadjon el a lanc a verseny kozben.
"pár óra edzés után semmi baja nem lesz a láncnak"
szerinted ha par oran keresztul raeresztunk a lancra 50-60 LE-t (250 cross) nem tortenek semmi a lanccal?
pár óra edzés után semmi baja nem lesz a láncnak....attól mer felraknak egy újat...ugya ugy fognak menni tőle...
ha ez annyira jó lenne...biztos látnám a depóban hogy a gyári csapatok cserélgetik a láncot