menjünk el bankot rabolni.......
mert ez a nehéz tudom.....bár nekem is húzódott a vétel de valahogy most nem voltam ideges/bár úgy nem az igazi ha van még nyolc motorom/ ....régebben aludni nem bírtam ilyenkor mikor motorvétel volt....de te nagyon bírod.............vagy nem is akarsz már motorozni?
büdös c*gó... megérdemli
...nya modnom jol van...látom meg akar előzni....visszaváltottam kihuzattam a kocsit...még mindíg jön mellettem...aztán odaléptem neki már csak a visszapillantoban láttam...
amúgy nem csinálok belőle nagy haknit mert nagynyomásúval leveretem a láncot mikor mosom a motort és mikor lejött róla a víz befújom putoline/castrol láncspay-vel ezeket erőltetem de használtam motorexet meg mindenfélét de a putoline az komoly ....nem jön le a láncról nincs a kabátodon ......jól ken és bevált évek alatt.......ára is elfogadható
de ha véletlen nem mostam motort és megyek vele akkor is befújom indulás előtt kicsivel rendesen.....
ennyi a nagy mutatvány kb.
motorex-hez van utántöltös kicsi láncspray-m ha olyan helyre megyek akkor azt viszem és félúton vagy akárhol befújom de ez ritka .......