Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én "O" gyűrűs láncot használok mindíg....mindíg együtt cserélem a láncot a lánckerekekkel nincs kókányolás.....fújom rendesen jó láncspray-vel....viszonylag sokat használom ...nem vigyázok semmire ....megyek mint az állat, sokat kerekezek ill. keveset megyek kétkeréken ......másfél max.két évet kibír a láncszettem de ez már nagyban függ mennyit mész vele.........

amúgy nem csinálok belőle nagy haknit mert nagynyomásúval leveretem a láncot mikor mosom a motort és mikor lejött róla a víz befújom putoline/castrol láncspay-vel ezeket erőltetem de használtam motorexet meg mindenfélét de a putoline az komoly ....nem jön le a láncról nincs a kabátodon ......jól ken és bevált évek alatt.......ára is elfogadható
de ha véletlen nem mostam motort és megyek vele akkor is befújom indulás előtt kicsivel rendesen.....
ennyi a nagy mutatvány kb.
motorex-hez van utántöltös kicsi láncspray-m ha olyan helyre megyek akkor azt viszem és félúton vagy akárhol befújom de ez ritka .......
Dév pénteken lehet tudok adni !
ezt kajak nem hiszem el..mi a faszért én szopom be mindig....
az a baj hogy nem is tom kitől kérjek kőcsön.....
120ropi kell....de jövöhéten visszadná muter...
de tökmind1..mert nincs kitől
mennyi lé hiányzik ?
az a csaj aki kisegített volna..őt is betalálták..és be kellett fizetnie egy valag lóvét...szal nemtud adni....meg kell várni anyám fizetését..ami jövőhét....
kibbbaszott kurva isten faszát már...erről a versenyről is lecsúszok....basssszáááák meg....úúú bazdmeg...
most gecire úgy néz ki hogy nem is fogok menni jövöhétig....hogy baszná meg magát az gecis fasszopó gecigeci állam....
fú de kibaszott ideges vagyok
cső emberek
zoozee akkor írd már le nekem léccives hogy te hogyan szoktad tisztítani a láncodat hogy fasza legyen?
az enyém bazz állandóan összeáll helyenként
pedig nekem a lépések hogy benzinbe beáztatom majd drótkefe és a végén meg befújom a castrol lánc spray-el
bár ahhoz képest igyenbe van a motorom félig mintha elkapkodtam volna....jó helyen volt a pénzem de sajna megszűnt ....azért is vettem meg kápére...........
most voltam lenagynyomásúztam a gépet ömv-n ............jó volt kicsit motorozni ...megnyugodtam
látom nem mentél még a gépért menjünk el bankot rabolni.......
hogy bírod idegekkel? mert ez a nehéz tudom.....bár nekem is húzódott a vétel de valahogy most nem voltam ideges/bár úgy nem az igazi ha van még nyolc motorom/ ....régebben aludni nem bírtam ilyenkor mikor motorvétel volt....de te nagyon bírod.............vagy nem is akarsz már motorozni?
láttál már supermotos-t spídbukóban?
mert én nem...
a helyes írásért elnézést kérek siettem::D
irr faterom mögött 1 db 1200 -as kawán ülök mögötte és kocsis megelőzött azt ott szopatott minket má tiszta ideg voltam azt muguntuk gáztzneki odamentünk melé aztt bekopoktam az ablakon bemuatttam mondom mehetünk azt csutkaaaaaaaaaaaaa:DD
AKKOR IS AZ ILYen köcsögöktől herótom van
nem tudom h c*gó volt e...a bárdi-auto tudod...alkatrész szállítós
büdös c*gó... megérdemli
jó a neved fostos nekem is valahogy ez a véleményem
ki mondta?
Gratula!
multkor én is azt tettem...a bárdis furgonnal vw-es...megyek vasuti átjáro ugye crx-el csak 1-ben lehet átmenni, egyrészt sz*r az átjáró, másrészt alacsony az auto, harmadrészt...meg én vigyázok rá kímélem...a kis mocsok már a seggembe....már látom a visszapillantóba h ideges h 1-ben döcögtem át...és már láttam h az átjároban mellém furakszik...nagy ívbe tett a kreszre ...nya modnom jol van...látom meg akar előzni....visszaváltottam kihuzattam a kocsit...még mindíg jön mellettem...aztán odaléptem neki már csak a visszapillantoban láttam...
dééév izzísd a mocid mert lehúzom anyám kocsilyát és mehetünk mocizni
most szopathatom legálisan a köcsög autósokat... autóval is
crm? mindig is mondtam...vegyétek meg
grat...