Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én hallottam má mindenhogy:öszlih önhilsz stb...
ölinsz-nek modnanám bár nem probáltam még
na akkor most én vetek fel egy ujabb márka kiejtös kérdést
hogy kell mondani azt,hogy öhlins
ettöl bövebb véleményt minek?
középsö honda mert: a tm-nél ezerszebb biztosan jobb az alkatrészellátása,sok embernek volt/van a forumrol(rosszat nem lehet rá mondani) nem is olyan drágák szerintme hozzá a cuccok stb...stb..
tm:alapbol az,hogy nem eészen ismert márka(legalábbis egynelöre) ezért én vonakodnék tölle...
a régebbi honda:meg azért nem mert ha van pénzed a z ujabbra akkor egyértlemüen azt(habár lehet,hogy a régi jobb álapotban van mint az ujabbik,de ha nem igy vana kkor a középsö)
igy megfelel?
mit bővitsek rajta?
a lényeget leírtam.
tudom deh
bövebb véleményt szeretnék róla!
tm-hez nem kapsz semmit, ha kapsz aranyért....
első öregebb mint a középső....
KÖZÉPSŐ
kérdezted már, mondtuk már
Szasztok srácokk véleményeteket szeretném kérni hogy melyiket vegyem ! előlre is kössz ha amit mondassz nem akkor mond meg miért! THx

áá gecc végre egy jó kis dagonyás mocizás
most megyünk a nyiki völgybe unokatesómmal nagyon vadálla lessz áá még 20 perc és jön
Nyakat!
Gyertek le Pilisre 23.-án, ott lesz a sakálcar válogatás.
A top 100-ból válogatják ki az 5-öt, amit megpimpelnek.
Benne vagyok én is, 22.-ként végeztem az ágyúgolyóval.
Hát télleg nem occsó...
cső...eddig sm-t akart csinálni belőle,lehet megpróbálja eladni,hátha,ennyiért nem fogják elvinni,max 550...
csá....1000cm árulja a moccát,de szerintem ez nagyon sok érte(hiába költött rá annyit ugyis cska bukni fog)
a hirdetés
jövő héten
ktm?
reggelt
kimeek lesubickolni a gépet
hallod mien totihoz?
toth dávid?
Asszátok meg itt egész délelőtt esik meg villámlik! Hogy fogok így kerekezni a talákozon?
láttam már jónéhány bunyót nyáregyházán...
haverom pilisi,szoktam lejárni hozzá....
este elmegyünk kocsikázni...iszonyat beszmókolunk...aztán megyünk miden felé...vagy átmegyünk nyáregyházára totihoz..akkor mindig látunk bunyót
na léptem megyek gasgasos srácokkal csinálok egy ktm kalandtúrát majd jöttem szewa
*agresszíven
agrasszíven
na csőváz meek aludni így kora reggel