ettöl bövebb véleményt minek?
középsö honda mert: a tm-nél ezerszebb biztosan jobb az alkatrészellátása,sok embernek volt/van a forumrol(rosszat nem lehet rá mondani) nem is olyan drágák szerintme hozzá a cuccok stb...stb..
tm:alapbol az,hogy nem eészen ismert márka(legalábbis egynelöre) ezért én vonakodnék tölle...
a régebbi honda:meg azért nem mert ha van pénzed a z ujabbra akkor egyértlemüen azt(habár lehet,hogy a régi jobb álapotban van mint az ujabbik,de ha nem igy vana kkor a középsö)
igy megfelel?
Nyakat!
Gyertek le Pilisre 23.-án, ott lesz a sakálcar válogatás.
A top 100-ból válogatják ki az 5-öt, amit megpimpelnek.
Benne vagyok én is, 22.-ként végeztem az ágyúgolyóval.
hogy kell mondani azt,hogy öhlins
középsö honda mert: a tm-nél ezerszebb biztosan jobb az alkatrészellátása,sok embernek volt/van a forumrol(rosszat nem lehet rá mondani) nem is olyan drágák szerintme hozzá a cuccok stb...stb..
tm:alapbol az,hogy nem eészen ismert márka(legalábbis egynelöre) ezért én vonakodnék tölle...
a régebbi honda:meg azért nem mert ha van pénzed a z ujabbra akkor egyértlemüen azt(habár lehet,hogy a régi jobb álapotban van mint az ujabbik,de ha nem igy vana kkor a középsö)
igy megfelel?
a lényeget leírtam.
bövebb véleményt szeretnék róla!
első öregebb mint a középső....
KÖZÉPSŐ
kérdezted már, mondtuk már
most megyünk a nyiki völgybe unokatesómmal
Gyertek le Pilisre 23.-án, ott lesz a sakálcar válogatás.
A top 100-ból válogatják ki az 5-öt, amit megpimpelnek.
Benne vagyok én is, 22.-ként végeztem az ágyúgolyóval.
a hirdetés
toth dávid?
haverom pilisi,szoktam lejárni hozzá....
este elmegyünk kocsikázni...iszonyat beszmókolunk...aztán megyünk miden felé...vagy átmegyünk nyáregyházára totihoz..akkor mindig látunk bunyót