csöcst mindenkinek!
7 kor jöttünk haza a moccolásból ááá nagyon állat volt
igaz estem is de hát ez benne van a játékban....
ahogy mentem fel a dombon volt egy tuskó ami elkapta a lábam és kibaszott nagyot estem.
az is jó volt amikor mentem fel a dombon és a vályatból megugrott az első kerék és a moci kiugrott alolam én meg lefutottam a dombról neki egy fának
Erről is megvan a véleményem ,bár ha tehetném én sem adnám alább....
Friss jogsival én még a 88 lovas autóval is csináltam érdekes dolgokat....nemhogy egy V6ossal....
Theo! nem hinném ,hogy az 1,8as 24V MX3 a 140lovával felér egy VTEC 1,6os civichez képest.... Szeretem ,meg elismerem az MX3 technikáját, a legkisebb köbcentis 6 hengeres, de azért a VTEC szelepvezérlés odabasz....
Egy ilyen 4 gen civic i-VT motorral (1,6 150le) 7,3 alatt van százon. A mazda mit tud ehhez képest?
nekünk eddig 2 oepülnk is volt, és semi baj nem volt vele...
a bmw meg kurvajó, csak oda kell rá figyelni( amiket hallottam) de igen ha vki elbassza akor sokat perkálhat... az ucába is van pár bmw s.... naon mennek
Bmw meg opel felejtős szerintem . Japán gépet vegyél ,én is eladtam bömöst mert egy rakás szar volt. Többet állt szerelőnél mint mentem vele. Egyébként m3 volt ,dejó is ,hogy elvitték. Na meg aztán benzintemető az összes fostalicska. Inkább mociba tankolom bele azt a lóvét.
7 kor jöttünk haza a moccolásból ááá nagyon állat volt
igaz estem is de hát ez benne van a játékban....
ahogy mentem fel a dombon volt egy tuskó ami elkapta a lábam és kibaszott nagyot estem.
az is jó volt amikor mentem fel a dombon és a vályatból megugrott az első kerék és a moci kiugrott alolam én meg lefutottam a dombról neki egy fának
A crm középút
A WR a kemény vonalat képviseli
Friss jogsival én még a 88 lovas autóval is csináltam érdekes dolgokat....nemhogy egy V6ossal....
MX3 mazda 1,8 24V V6 136 pac
Gyorsulás 0-100 km/h (mp): 8.5
Végsebesség (km/h): 202
Egy ilyen 4 gen civic i-VT motorral (1,6 150le) 7,3 alatt van százon. A mazda mit tud ehhez képest?
a bmw meg kurvajó, csak oda kell rá figyelni( amiket hallottam) de igen ha vki elbassza akor sokat perkálhat... az ucába is van pár bmw s.... naon mennek
És a civichez képest rakéta