már meg bocsáss saját dolgom hogy mien nevet találok ki magamnak ez jobban teciikk... azt késsz!
szal beleszólhacc ha akarsz deh ez már amúgy is végleges
na csö skacok
elindulok bratyómékhoz..kicsit adunk az estének..közbe felvesszük mariska nénit...ő majd segít hogy jó legyen az este
aztán hajnali fél kettőre ittvannak értem...húdejólesz..
este még szerintem fogok irkálni...éjfél felé...ha nem lennétek..akkor majd vasárnap este duma
ÁDIOSZ ÁMÍÍÍÍÍGOSZ
Tényleg, vettem Nissin fékbetétet előre műszaki előtt, és azóta tiszta gáz a fék. Puha, mint a vaj, nem is akar fogni, meg kicsit nyekereg. Miafaszzz?
A goldfren nem csinált ilyeneket..
na örülök , hogy sikerült megvenned meg ,hogy tetszik .... hiába fikázzák a 2T -t jó bír az lenni rendesen! /bár valljuk be őszintén magunk között azok fikázzák leginkább akik sose tudtak vele menni /
nemtom hogy fogok kinézni reggelre amikor megérkezünk...aludni tuti nemfogok indulásig..mert semmi értelme...majd alszok a buszban...2 től fél 8 ig aztán jóvan
szal beleszólhacc ha akarsz deh ez már amúgy is végleges
(Cr_125,#29x) vagyok!
elindulok bratyómékhoz..kicsit adunk az estének..közbe felvesszük mariska nénit...ő majd segít hogy jó legyen az este
aztán hajnali fél kettőre ittvannak értem...húdejólesz..
este még szerintem fogok irkálni...éjfél felé...ha nem lennétek..akkor majd vasárnap este duma
ÁDIOSZ ÁMÍÍÍÍÍGOSZ
A goldfren nem csinált ilyeneket..
Jó a túrázóknak
Nálam ma és holnap is csak családlátogatás és szerelés megy.
Fiesta füstöl mint kurvaannya....
csao
naja...az oltja le..akinek nem volt,vagy nemtudott vele veretni rendesen
gecibrutál...
rajtot gyakorloltam máma...
2-3-4-5 kerék
folytassam?
nincs rá szó hogy milyen...