Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

többnyire
honnan tudod hogy nem vagyok elfoglalt?
itt pl....van egy pár elgépelés.....
ha geci lettem volna akkor gratuláltam volna hogy honda cm tulaj leszel
Az nem zavar senkit, hogy 1 vesszővel több vagy kevesebb, de Sikiét legalább el lehet olvasni
Nem arról van szó, hogy 1 hiba...volt már jó pár szó aminél gondolkodni kellett, hogy mit is jelenthet...nem vagy te olyan elfoglalt, hogy így siess.
nem a helyesírás, abba szntem toronymagasan a legszarabb vagyok....az elgépeléseid(leginkább) teszik érthetetlenné
ez legyen a legnagyobb hibád...
húú micsodaa bűűn ... 1 helyesírási hiba az üzibenn aaaaztaaaaaaaa
ááá fákk most jöttem haza a mocizásból
nagyon durva volt! mintha jégen mentünk volna egész végig úgy csúszott az út
na meg kimentünk pilisre a dolinába az ikerfenyőhöz és ott csapattunk fel a lépcsős dombra mindeggyikre feltámadtam kivéve az eggyikre mert kurva meredek volt! de persze uncsi tesóm meg arra is felment. neki meg egy kawa kdx 200 van és úgy legyorsultam mint a szél
na de mindegy majd legközelebb
Annyit megtennél, hogy mielőtt elküldöd az üzenetet, átolvasod még1x és olvashatóvá teszed?
ls mellékelt itt senkise keménykedett..
Gücüke-Tihamér(a démon szolgája)
tihamér?
Nem kell keménykedni...senki nem keménykedett, csak megjegyeztem pár dolgot, de semmi bajom nincs veled.
méééééééééé kárdeztem hogy melyik legyen?
tezsvír, nem kötözködés, leírtam a véleményem
zsir, akkor többet meg se kérdezed hogy melyik legyen a 3om közül?
figy bazz nekem ezt teccik nekem sem teccik a sutyerák név mit aggasztod az én nevemen magadd?

műá te is kezded a kötözködés há tököm eldurran
szntem is hülyeség nevet váltogatni...mind1 Ő tudja
hol vabn itt mxbox?::D:DD:D: amúgy barátom 100000% hogy cm em lessz szaall ezt benézted..
Nagyon gagyi név....csak azt mondom, hogy lehet összetörik addigra a cr-t....és akkor vagy új nevet választ, vagy muszáj cr-t vennie
mivan MX_BoY?
Az se biztos, hogy cr-ed lesz...és akkor jöhet a 4. mail cím is
áááácsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mondtam hogy végleges az előzőknél nem akkormeg?