Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor sporolj még kicsit
Oksa elhiszem kinek a papné kinek a paplan! Akkor is KTMPOWA
Engem nem az érdekel hogy ő legyen a legerősebb gép!
Csak itt sokan leszolják a gépet hogy labdába sem rúghat,megy hogy nagyon sok a gond vele!
Nem akarom népszerűsíteni és nem vagyok Aprilia alkalmazásában,nekem tetszik a moci,ennyi és kész!
De többet nem akarok róla irogatni mert felesleges is!
mondtam máér hogy itt van az én hondám! 125ös CRM 250ért viheted. annyit vacilálsz hogy hihetetlen. mennyi léd van rá?
Szasztok!
sziasztok.!A legjobb video motocross hungary !srác rajtol drz-vel!brutál!nézzétek!
Mind a kettö nem csak az egyik halt meg?Részvétem!
NAh MOstmár téleg NÉzni FOják a motorosokat 1 ez 1 muksó miat
azta
kurva életbee
2 motoros halt meg!
és még le is kamerázta...
itt függ az évszámától menniyre lepusztúlt ..
MINDEN HONDA JÓ
ÉS MINDEN JAPÁN MOTOR:)
HEllo a honda mtx125ccm jó moci?
nekem tegnao a pálya tetején fogyott ki miközbe fotózgattunk
még szerencse hogy ott..le tudtam gurulni a kocsihoz,nem kellett tolnom
Ma baszameg kifogyot a nafta a gépböl!Még szerencse hogy tesom jött utánam aztán hazahuzot!4 orát mentem 9 lityivel!Az már jo nem?Persze még járatom még egy tan aztán utána csuma mert már nem birom!
Hát ha jo akkor oké!Te már csak tudod te kis kétütemü harcos!
nemtom milyen a tt-s..de az r2 az jó..
bár én vagy motorex cross powerel megyek,vagy repsol 2t competitionnal vagy mi...
Üdv mindenkinek!Egy kérdés!Lesz gyors válasz?Eddig castrol tts-t használtam de most nem volt ezért adtak helyete R2-öt!azt mondják az is jo!Igaz ez hogy van olyan jo mint a tts?
enyémnek nincs papírja
nem járt sikerrel
igaz, csak gábor akart mindenkit meggyőzni hogy aprilia a legerősebb
lehet aprilia szalonból írogat és ez a munkája hogy népszerűsítse?
ja biztos amugy, de vhol láttam drz-e mérést és az még főtengelyen se volt 50 ló
Gyerekek hagyjátok már ezt a lóerővitát! Gyerekes dolog! Mindegyik gyár szinte főtengelyen adja meg mire leér a kerékhez kb 10ló elveszlik...Volt 1 tesz a dirtbikeben 250exc-nek 2T 45lovat mértek 525nek 48at 650husaberg 51...ennyi aki tud motorozni (mint pl én ) Nyugi csak ironizáltam.. annak rohadtul nem számit a lóerő...Inkább költ futómüre 1 100ast mint kipuffancsra... A többi akinek meg csak az számít hogy a fagyizoba az övé legyen a papíron a legerősebb annak egészségére..
elfogult vagy,nem vitatkozom
Van az 60Le is!