Engem nem az érdekel hogy ő legyen a legerősebb gép!
Csak itt sokan leszolják a gépet hogy labdába sem rúghat,megy hogy nagyon sok a gond vele!
Nem akarom népszerűsíteni és nem vagyok Aprilia alkalmazásában,nekem tetszik a moci,ennyi és kész!
De többet nem akarok róla irogatni mert felesleges is!
Ma baszameg kifogyot a nafta a gépböl!Még szerencse hogy tesom jött utánam aztán hazahuzot!4 orát mentem 9 lityivel!Az már jo nem?Persze még járatom még egy tan aztán utána csuma mert már nem birom!
Üdv mindenkinek!Egy kérdés!Lesz gyors válasz?Eddig castrol tts-t használtam de most nem volt ezért adtak helyete R2-öt!azt mondják az is jo!Igaz ez hogy van olyan jo mint a tts?
Gyerekek hagyjátok már ezt a lóerővitát! Gyerekes dolog! Mindegyik gyár szinte főtengelyen adja meg mire leér a kerékhez kb 10ló elveszlik...Volt 1 tesz a dirtbikeben 250exc-nek 2T 45lovat mértek 525nek 48at 650husaberg 51...ennyi aki tud motorozni (mint pl én ) Nyugi csak ironizáltam.. annak rohadtul nem számit a lóerő...Inkább költ futómüre 1 100ast mint kipuffancsra... A többi akinek meg csak az számít hogy a fagyizoba az övé legyen a papíron a legerősebb annak egészségére..
Csak itt sokan leszolják a gépet hogy labdába sem rúghat,megy hogy nagyon sok a gond vele!
Nem akarom népszerűsíteni és nem vagyok Aprilia alkalmazásában,nekem tetszik a moci,ennyi és kész!
De többet nem akarok róla irogatni mert felesleges is!
kurva életbee
2 motoros halt meg!
és még le is kamerázta...
MINDEN HONDA JÓ
ÉS MINDEN JAPÁN MOTOR:)
még szerencse hogy ott..le tudtam gurulni a kocsihoz,nem kellett tolnom
bár én vagy motorex cross powerel megyek,vagy repsol 2t competitionnal vagy mi...
lehet aprilia szalonból írogat és ez a munkája hogy népszerűsítse?