zoozee a mumusért ingyen odaadod? oki rendben , van a havernak xl 600-as gépe amivel jópárszor meg lett már hódítva! ! jó érzés a rezo tulajának lenni. siesss!
jól van hát mire odaérünk addig beleteszel ezer km-et....kicsit több mint egy hónapja vettem kb.a ktm-et április 30.-án és azóta beleugrott egy ezres ...jó ezzel csutkán bírtam menni nem kellett járatgatni ...
BIMBIKE!
jól van akkor nem kell zsákbamacskát venned meg ideutaznod méregdrágán plussz időtvesztve mert leviszem neked és kezedbe foghatod odanézheted motorkerékpárodhoz és kifizetheted ...!
persze így drágább!
hát nem tudom még mert most volt erzberg és most megyünk erdélybe is valamikor meg a családot is el kéne vinni valahová nyaralni ......utána aug. 19 .én moto gp brno-ba menni ...szóval 1 nagy szopás ez a motorozás !
amúgy elsőre nekem se teszett de jól is megy vele de a hangja az félelmetesen jó!
amúgy a gyári tetszik nekem is ott bent a sárvédő alatt ,......meg az a két kis vég is szép......kár hogy nincs hangja
mostanság megyünk le haverokkal gántra meg innen a gasgas topikból is csalunk oda emberkéket majd gyere te is vagy ti is és akkor ott találkozunk élőben .........
És hogy vagy megelégedve a géppel?
Erőre milyen?