a kategóriájában! ne keverd a többivel ...amúgy meg nem egy nagyágyú a 450 -es exc főleg ha nem versenyzel vele mert ugyanaz mindene csak kb. 50 köbcentivel kisebb a lökettérfogata de azonkívül totál egyforma és az 525exc ........főleg amatőrbe több hibát enged meg a pilótájának..... több tartaléka miatt ...stb....
viszont aki azért nem ül 525 -re /ami talán a legtöbb masterendurotesztet nyert meg/ mert túl erős az ne üljön 450-re se .....de 250 2T crossra meg főleg nehogy rámerészkedjen .....hidd el tudom mik a külömségek .......nem keveset és nem , csak amatőrszinten lett kipróbálva a dolog ! /viszont sok évig próbálgattuk /
az apriliáról meg annyit , hogy vicc a hetven ló .......most a boltból kihozott példányokról beszélünk......a versenyzők is örülnének ilyen motoroknak amikről beszélsz..........van akinek van de az mégcsak nem is magyar ember ....kivételt képezhet versenyző/de adok telefonszámot aki ezzel versenyez és kifaggathatod mielőtt veszed/
az aprilia mikor kihozod a boltból van vagy esetleg 30 pacis...na most 3 féle képpen nyithatod ki de max. 50-55 -re bírod kinyitni milliók nélkül és akkor még nem kell versenyenként dugót cserélni.....a garancia viszont már a legkisebb mértékű baszakodásnál is rögtön megszűnik......
ha viszont probléma a szervíz akkor ne is vegyetek belőle mert mindenből kétszer annyi van belőle /ami nem rossz amúgy amíg jó/ csak mikor mivel ki van hegyezve az alkatrészek költségesek tudnak lenni .....csak úgy mondom , hogy sírtatok a 4 titánszelepnél az árak miatt itt nyolc van belőlük meg két apróbb dugó ami esetleg hamarabb szar mint nagyobb egydugós társaik esetében stb.... és akkor még mindig előjön az olasz motor probléma ami talán az apriliánál a legkisebb az , hogy sokszor hiába vagy tele pénzzel mert nem olcsók és nem gond pár százezer ..de nincs vagy csak majd lesz alkatrész/lásd pl. husqvarna / hangzik el az eladó szájából ...megrendelsz egy drága alkatrészt ami általában szezon végén ér ide ...........
amúgy nem rossz motor talán erdőbe kicsit széles a hűtőjénél meg a műanyagjaik szarok nagyon, talán nehéznek is mondható ...de nagyonszép és én inkább szupermotyónak használnám endurózni van jobb ló tőle........
csááá
hallod boccs de nem ugrik be hogy ki is vagy
írj valamit hogy hol találkoztunk vagy hogy valami képet rakj fel magadról vagy hogy honnan ismered az erőst?
Hát azért a mai 2T és 4T motorok között már nincs akkora külömbség súlyban!
PL:Honda CR250 93kg
Honda CRF450R 99.7kg
De a CR250 gép a powerszelep nyitásáig nem igazán fűrge ha kanyarnál visszaesik a fordulat nehezebben indul meg újra.
A CRF450R már sokkal alacsonyabb fordulaton életrekel,és ha kanyarban leesik a fordulat elég egy gázfröccs és már gyorsúl is a fenevad.
Valaki tesztelte mind a két mocit ő azt írta ha a CR250 fordulaton tudod tartani végig akkor eszméletlen élményben van rész a pilótának.
A CRF450R-el jobb köröket tudott menni mert jóval nagyobb nyomaték áll rendelkezésére már alacsony fordulatnál is,neki ez jött be inkább,jobban kezelhető szerint.
Igen a SXV 550 azok alapból 70LE-ek és ha computeren be van állítva még többet ki lehet belőle hozni!
Az SXV és RXV teljesítményleadásában annyi a külömbség,hogy az RXV alacsonyabb fordulatnál már nagyobb nyomatékot ad le.Az SXV pedig magasabb fordulaton kel életre,pörgősebb de alapból 5LE vel erősebb mint az RXV.
szevasz serfozo...tudod ki vagyok?:D Endy...jól megy a motorod..jó téged is látni erre. Multkor Rolanddal futottam itt összer (Erős):D
Mizu veled?Én msot gyorsaságival tolom.De adom el.:D
Hát nehéz alatt érted a crf-r emet ami 103 kiló akkor biszti nehezek egyébként kb ugyan az mint a 250 2t csak máshogy adja le a nyomatékot, vagyis már alolról is van erő nem csak ha nyit a power. Ja és ahogy régen is mondtam ,kíméli a környezetet
Csö emberek. Én mentem a Zóka attila supermotó versenyző aprilliájával az a motor maga az álom nekem elhihetitek pedig slick gumik voltak rajta az erdőben . Az a motor nem 70le volt az tuti hanem jóval több és a hangja jobb nem is beszélni róla.l
csátok! rég jártam erre, de beugrottam egy kérdésre:
mi a különbség a munkaakumlátor és az indito akumlátor között? vettem egy minn kota csonakmotort és tán munkaakksi kéne hozzá.. de apa azt mondja h jo az indito is... sztetek?
csáóóó
na emberek mindenki beszél itt a 450 esekről meg a 525 ről de lehet egy kérdésem?---ki a fasz motorozza ki azokta? nekem még a 250 2t is megadja a feladatot + még az is hogy nehézmint a dög.
én mondjuk nem venék 250 él nagyobbat még 4t be sem. elég lenne az nekem bőven.
a profik is azt mondják hogy a 2502t nél nincs jobb na meg hallottam már olyat is hogy valaki maradt a 125 exc nél mert bőven elég volt neki az amit az tudott. egy jó kis 200exc-t beválalnák mert könnyű mint a pille én nem kell vele szarakodni amikor dőlsz hogy hogy állítsd fel azt a 300 tonnát
Basszameg, nem a vízcső, hanem a hütő lett oda a pufftól az ujjamon kívül. Haverem nézte, elküldte javíttatni. A gödöllői KTM-nek meg pirospont! Felhívtak, hogy egyeztessen a muki, a rossz ollórugó miatt. Megrendeltem a kupl. kosár belső részt is, elvileg 15 píz. A rugó darabja meg 1700! Oszt kék 5. Na majd megoldjuk. Légszűrőt meg módosították, nem rendelhető csak új, tartóval együtt- ami viszont komoly 760 Ft. Drága a ktm mi, japók? . Ha szarabb legalább olcsó legyen
Ja hát az erő nem mindegy ha futómű eleje meg szitál a kezedben. A haver te 610 huskyján tekerte elöl meg hátul a hardot meg softot oszt semmi eredmény, énmeg rátekerek egyet aztán mingyá nincs probléma mert érzem. Habár már cserélt valami verseny cuccra ő is. De pályán meg erdőben is ha már félig rárántok motorozhatatlan mert egyfolytában emeli az elejét,de még 5ben is vagy rug mint a picsa ,és még csak nem is v2, szabályozni is csak ugrásnál hallani néha,habár ez azért van mert még tegeződünk
hát nem értem rá. de lehet hogy betojtam egy motor nélkűli motorostól
Jól emlékszel hátsó kerék be fűzve, az elsőhőz kűllő gyártás folyamatban.
Csak sajna a kűllő gyáros nem ér rá.
Szevasztok!
Na végre itt a jogsim Gyors el is mentünk apával Jászberénybe valami teherautó alkatrészért...330kmet vezettem egy Nissan Primastárra nagyon zsír volt
Igazat beszélsz. Mint a linken is látható a Master Enduro tesztet egy 400as exc nyerte, mert összességében az a legjobb (szerintük).A teljesítmény tényleg csak egy összetevő a sok közül, és talán nem is a legfontosabb. Soha nem vennék 525 exc-t, mert nekem túl erős lenne, pedig nem ma kezdtem motorozni...
viszont aki azért nem ül 525 -re /ami talán a legtöbb masterendurotesztet nyert meg/ mert túl erős az ne üljön 450-re se .....de 250 2T crossra meg főleg nehogy rámerészkedjen .....hidd el tudom mik a külömségek .......nem keveset és nem , csak amatőrszinten lett kipróbálva a dolog ! /viszont sok évig próbálgattuk /
az apriliáról meg annyit , hogy vicc a hetven ló .......most a boltból kihozott példányokról beszélünk......a versenyzők is örülnének ilyen motoroknak amikről beszélsz..........van akinek van de az mégcsak nem is magyar ember ....kivételt képezhet versenyző/de adok telefonszámot aki ezzel versenyez és kifaggathatod mielőtt veszed/
az aprilia mikor kihozod a boltból van vagy esetleg 30 pacis...na most 3 féle képpen nyithatod ki de max. 50-55 -re bírod kinyitni milliók nélkül és akkor még nem kell versenyenként dugót cserélni.....a garancia viszont már a legkisebb mértékű baszakodásnál is rögtön megszűnik......
ha viszont probléma a szervíz akkor ne is vegyetek belőle mert mindenből kétszer annyi van belőle /ami nem rossz amúgy amíg jó/ csak mikor mivel ki van hegyezve az alkatrészek költségesek tudnak lenni .....csak úgy mondom , hogy sírtatok a 4 titánszelepnél az árak miatt itt nyolc van belőlük meg két apróbb dugó ami esetleg hamarabb szar mint nagyobb egydugós társaik esetében stb.... és akkor még mindig előjön az olasz motor probléma ami talán az apriliánál a legkisebb az , hogy sokszor hiába vagy tele pénzzel mert nem olcsók és nem gond pár százezer ..de nincs vagy csak majd lesz alkatrész/lásd pl. husqvarna / hangzik el az eladó szájából ...megrendelsz egy drága alkatrészt ami általában szezon végén ér ide ...........
amúgy nem rossz motor talán erdőbe kicsit széles a hűtőjénél meg a műanyagjaik szarok nagyon, talán nehéznek is mondható ...de nagyonszép és én inkább szupermotyónak használnám endurózni van jobb ló tőle........
hallod boccs de nem ugrik be hogy ki is vagy
írj valamit hogy hol találkoztunk vagy hogy valami képet rakj fel magadról vagy hogy honnan ismered az erőst?
PL:Honda CR250 93kg
Honda CRF450R 99.7kg
De a CR250 gép a powerszelep nyitásáig nem igazán fűrge ha kanyarnál visszaesik a fordulat nehezebben indul meg újra.
A CRF450R már sokkal alacsonyabb fordulaton életrekel,és ha kanyarban leesik a fordulat elég egy gázfröccs és már gyorsúl is a fenevad.
Valaki tesztelte mind a két mocit ő azt írta ha a CR250 fordulaton tudod tartani végig akkor eszméletlen élményben van rész a pilótának.
A CRF450R-el jobb köröket tudott menni mert jóval nagyobb nyomaték áll rendelkezésére már alacsony fordulatnál is,neki ez jött be inkább,jobban kezelhető szerint.
Az SXV és RXV teljesítményleadásában annyi a külömbség,hogy az RXV alacsonyabb fordulatnál már nagyobb nyomatékot ad le.Az SXV pedig magasabb fordulaton kel életre,pörgősebb de alapból 5LE vel erősebb mint az RXV.
Mizu veled?Én msot gyorsaságival tolom.De adom el.:D
mi a különbség a munkaakumlátor és az indito akumlátor között? vettem egy minn kota csonakmotort és tán munkaakksi kéne hozzá.. de apa azt mondja h jo az indito is... sztetek?
na emberek mindenki beszél itt a 450 esekről meg a 525 ről de lehet egy kérdésem?---ki a fasz motorozza ki azokta? nekem még a 250 2t is megadja a feladatot + még az is hogy nehézmint a dög.
én mondjuk nem venék 250 él nagyobbat még 4t be sem. elég lenne az nekem bőven.
a profik is azt mondják hogy a 2502t nél nincs jobb na meg hallottam már olyat is hogy valaki maradt a 125 exc nél mert bőven elég volt neki az amit az tudott. egy jó kis 200exc-t beválalnák mert könnyű mint a pille én nem kell vele szarakodni amikor dőlsz hogy hogy állítsd fel azt a 300 tonnát
Am Gemes Bácsi
Sorry a Pofázásét
Mi a véleményetek az Aprilia Rx 125-ről, írjatok véleményt a sari_viktor@citromail.hu címre
Jól emlékszel hátsó kerék be fűzve, az elsőhőz kűllő gyártás folyamatban.
Csak sajna a kűllő gyáros nem ér rá.
Na végre itt a jogsim
te is sm-et akartál faragni nem? hogy állsz?