na mi van meghaltatok megint ? strandon vagytok mi?
én meg dobtam fel egy zsír új hátsógumit és bemegyek az erdő hűs mélyébe a tegnapi felhőszakadás után sarazni kicsit
de ne ijedjél meg nem olyan nagy külömbségek ezek meg amatőrbe nem is nagyon domborodnak ezek annyira ki .....megszokod megtanulod minden trükkjét és ha tudsz motorozni ne félj nem lesz vele olyan , hogy nem megy el valahol ..................csak a rendes teszteket versenyzők csinálják és ők úgy hasonlítgatják őket össze , hogy van tapasztalat meg tudás....amit meg a fasz újságírok csinálnak a tesztnek nevezett utazgatásnak sem nevezhető baromságot azt meg el se kell olvasni....meg relatív ugye a dolog mert őket pénzzel kenegetik , hogy azt érezzék amit mondanak nekik és belefirkálják valami szar újságba ! úgyhogy ne csüggedjél....jó az majdnem vettem én is egyet
Több tesztet is átolvastam ezekről a mocikról,meglepődve tapasztaltam hogy azt írják róla egyikben hogy alacsony fordulaton gyengébbek mint az egyhengeres társai.
Most én ezt megcsáfolnám egy kicsikét,ugye most még le van fojtva 23LE-re,tegnap voltam vele egy jó ismerősömnél akinek 450gépe van.
Ment vele több kőrt és meglepődve tapasztalta hogy 3000ford/perc-nél már mennyire ugrik a moci.
És én is ezt tudom csak megerősíteni 5-ben 3000 fordulatnál ráhúzól egy kicsikét a gázra és a moci villámgyorsan reagál,hirtelen megugrik.
A Gilera RC600-as mocim nem ugrott meg így 5-ben mint most az Aprilia teszi,és ez nem vicc halálosan komolyan mondom.
Olyan mint egy mérgezett egér,1.5nap alatt már iskerült beletennem 81.5km-t,remélem MAX 2hét múlva vihetem a fojtások kivételére.
én meg dobtam fel egy zsír új hátsógumit és bemegyek az erdő hűs mélyébe a tegnapi felhőszakadás után sarazni kicsit
Azért mondom hogy ez nem alacsony fordulat hanem mejdnem alapjárat.
de viszont ha pörgeted akkor fönt már jön az erő brutálisan ...
Most én ezt megcsáfolnám egy kicsikét,ugye most még le van fojtva 23LE-re,tegnap voltam vele egy jó ismerősömnél akinek 450gépe van.
Ment vele több kőrt és meglepődve tapasztalta hogy 3000ford/perc-nél már mennyire ugrik a moci.
És én is ezt tudom csak megerősíteni 5-ben 3000 fordulatnál ráhúzól egy kicsikét a gázra és a moci villámgyorsan reagál,hirtelen megugrik.
A Gilera RC600-as mocim nem ugrott meg így 5-ben mint most az Aprilia teszi,és ez nem vicc halálosan komolyan mondom.
Olyan mint egy mérgezett egér,1.5nap alatt már iskerült beletennem 81.5km-t,remélem MAX 2hét múlva vihetem a fojtások kivételére.
Majd a senior kategóriában az 525el megmutassa, hogy mi fábul faragták a pilisen edződött magyart!
nemtudtad?
Az lesz a mezére írva hogy: ENDUROCROSS TOPIKKK
Azért én is elmennék egy erzbergre.
Romániába milyen versenyre mész?
akkor a lábadból is fog.