Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha hóó émbőrrrrrrrrrrrrrr
deh nagy punnyadás van itt ..
Cső,sajna az RM-et elviték,az YZ-t meg ugynézki hétvégén viszik.
csá Ici!Engem is elkaptak a buzi rendörök az erdöben 3hete,kajak egy olyan utvonalon halol nem tudtam elmenekülni,körbezártak 3rendörautoval,meg 2erészautova.De nekem nem veték el a motorom,csak feljelentettek mert nincs jogsim,meg forgalmim.Direkt olyan uton fogtak meg ami közutnak minösül,de földes ut,táblák nélkül,ez döbrönte körül volt.Szopjon le az összes fakabát,a buzi erdészekel együtt.Hol a faszomba motorozzak pályán kivül?mint nem az erdöbe,réte,földe úton ahol nem zavarok senkit.Na mindegy csak gondoltam közlöm veletek is.Csá
Zoozee, írd már le részletesen hogy mi hogy volt lécc! kiváncsi vagyok a dologra, mégha segíteni sajnos nem is tudok aszem....bár ki tudja
na hejj! megjöttem a strandról! halálra idegeskedtem magam
na végree jövő héten megvan a motorommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hella Mindenkinek!
Zéé, itt is jártak már úgy szaszilék, a zemplénben vették el a gépeket, de ezt akkor tárgyaltuk isa fórumban.
Kb 2-3 hét múlva kapták vissza a paripákat, és asszem 40körül fizettek.
Zsakfosnak is a zsír új gépét vették el, neked is...köcsögök! xar érzés lehet
császtok...sajna mégse lett melo
keselyu:jol láttam 310re hirdeted a géped?
Ehhez sztem nem volt joga! Még kártérítés is lehet belőle. Nem tom mit képzelnek már. Akkor örülnének ezek ha nem is gyártanának több kétkerekűt sztem.
Igazoltattak, és utána közölték hogy ide a mocit? Én biztos nem adtam volna ebben az esetben, mivel elvileg nem követtél el szabálytalanságot.
ma összedobtam egy régebbi túra képeit és videóit KEREKI VÁR
sajna 8 perc lett, így romlott a minősége is
nem,má beszéltem vele...
ennyi balfaszt,,,anyááám....jól lezúznám azokat ahusángos geciket...
Áhh sztem most esélyed sincs.
Épp az élményfürdőben tölti ki a haragját.
zoziii
vedd főő a telefoont
Pfffffff.
Ezt tényleg nem szabad annyiban hagyni!

És a hazaút hogy volt?
Halásztelek környéke én multhéten nézegettem azt a környéket milyen lenne lemenni oda.(Arra a részre gondolok ami kb a opel molnár mögé esik a hidrol néztem ki)
Ez a lefoglalósdi tényleg érdekes, tekintve hogy nem védett területen mentek (Zoli szerint), és ha nem az akkor közút...ennek fényében az M7esen is lefoglalhatták volna.

Minket is bekerítettek 3 hete Halásztelek környékén (dunapart, Vízművek védett területe). Hátulról jött a terepjáró szemből meg a lovasrendőrök....oldalra meg volt egy kis gyalogos kijáró ahol kifértünk motorral, de a lóval már nem lehetett
Szevasztok!
Azért ez mármindennek a teteje h elveszik a motort (föleg azt aminek minden papirja rendben van)
Én is tudnék beszámolot tartani h mit csinálnak meg mit nem csainálnak ezek a köcsög erdészek, de akkor holnap reggelig irhatnék! Mindenesetre azért vmit kellene lépni az ügy érdekébe...
Remélem minnél elöbb visszakapod a motort Zoozee
Üdv.Ez már szánlmas a média teszi szüklátókörüvé az embereket.Milesz itt....hát jó az biztos nem nagyon unalmas már ez a ne motorozz itt+ott mert védett-tönkreteszed....stb...Komolyan lekellene filmezni azokat a védett(+a védö emberkéket)területeket+embereket mit(nem!) tesznek a környezetükért(ben..)Amerre én járok (kb minden 10nm-re jut 100kg-szemét)védet terület amiben kárt már nem okozok.Gondolom nemcsak én látom igy...
na bazze..es merrefel fogalaltak le a motorokat? (najo fasz kerdes biztos itt a kornyekbe)
legalabb nem kell vacilalnom hogy 200,250 enduro vagy 125 cross....kicsit beszartam most...igaz a palyankat epp be akarjak tiltani...rohej ami itt megy
de hogyhogy megalltatok, nem tudtatok kikerulni oket vagy nem akartatok balhet?
reszvetem
amugy szasztok crossördögök
hát nem semmi
meg segítsetek hogy milyen mocit vegyek
Hello 180aért már lehet 2t 125ccm mocit venni?

Naneeeemáááááá

jóreggelt!
most komoly ez a lefoglalósdi?
és akkor most hogyan tovább, mi a teendő ilyenkor?