Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na elmegyek strandra !
jó reggelt emberek !

jó kis hétvégénk volt ! jót motoroztunk leszámítva két kis apróságot , hogy hiába hívtuk kelemenandrislégiósügynökhegyivadászt, a kedvenc kőbányájából, hogy nézze meg hogy egykerekezek fel egy rossz ktm-mel a sirató tetejére

viszont ami engem siratott a másik apróság , hogy hazafelé eltévedtünk /ami ugye állampolgári jogunk/és összekevertek minket a csúnya motorosokkal akik erdőben motoroznak és lefoglalták motorjainkat .......... ...gondolom még meg is akarnak büntetni ! de miért azt igazából nem tudták megmondani ! kiváncsi vagyok rá én is meg az ügyvédem is , hogy hivatalos utcai papíros mindenrendbe lovakkal jogsival felszerelkezve ....kikerülve a kerítéssel ellátott védett területüket......sőt együttműködve ...nem agyonverve a lőfegyverrel és méteres husángokkal ránkrohanó állítólag" komoly embereket" még a végén kedvet csinálnak a sok motorosnak , hogy ott motorozzanak ahol ők a landroverekkel csinálják a csúnya mély nyomokat , hogy bemenjenek a lopott szarvasért ...de most ezek a pihentetett kisfilmeket is nemsokára élvezhetitek itt a videók között ...bocs, hogy motor nem lesz de kerületvezető erdész falopás közben ..és külföldivadász vadásztatás sok euróért sumákba meg ilyesmik igen.......meg néhány egyméter mély lkt nyom ....ami persze nem erózió csak a motor...........van motorhang megszégyenítő stihlfűrészbúgásom is ! csak a rtl klubbal kötött egyességem miatt ott lesz a premierje a filmnek ami után senkinek nem kell majd magyarázkodnia !

amúgy veletek mi a zsír ? remélem ti nem találkoztatok ilyen naplopókkal !?
vágom.
az jó
Ma hirdettem meg elöször mindketöt,és már jelentkeztek is érte vágod.
helló
na mian emberek nem mi vagyunk az elsők a topikok közt
odabasz bátyus:D
na,nézzétek ezeket
bratyóm meg cajának a bratyója...kcisit elvoltunk...
de tré h beragadt
Rád elférne egy oldalkocsis is.
gecizsír
akkor szines egyéniség leszel szó szerint
igen szines lesz, minden kis apro felirattal együtt.
még kérdezte a srác, hog y a fékolaj tartályon nincs felirat, és rátegye e hog ybrembo.
zsír, kérünk a végeredményről is képet
valahogy én is veled vagyok gemes...
Mert akkor nem irigyellek.
Ilyen színes lesz rajtad is?
csá. jó a tatoo de az első kerékkel padkát fogtál?
nagyon jó lesz!
még 3 hét mire kész lesz.
igy fog kinézni a végén.:

az hoyg pont ktm az tök mindegy, a motor a lényeg, és azon bellül, hogy bütykös gumi, és hosszu rugóut.
hát nekem msn en van fent a csávó nagyon jófej és bontot crekkel foglakozik van mindene ami kell.. :D majd kérek tőle.
nehogy megbánd hogy pont ktm amugy zsír
estét urak. gondoltam benézek egy kicsit.
mivel nincs motorom, meg idén nem is lesz, ezért hogy megmaradjon az érzés, elkezdtem tetoválást csináltatni. idáig igy néz ki.
Üdv!
Tudsz eladó rezonátort 1990 cr 250-re? Hol , mennyi és fénykép az állapotról. Előre is köszönöm a választ.