Srácok amit múltkor mondtam az RXV550-ről az nem igaz hogy 70Nm a nyomatéka,bocsi elnéztem én is,mert az teljesítménygörba volt nem pedig nyomaték,elnézést kérek megegyszer ha valakit férre vezettem volna ezzel.
Tényleg esetleg hól lehetne ezt megtudni mert mostmát én is kiváncsi lennék rá!
Sztem megtalálom, tutira. Persze, ha hőség lesz, biztos nem megyünk, mert anyóséknál felállítottam az udvari medencét. Na, ezeket onnan kiimádni nem semmi. De ha megyek, és elküldöd a telószámod, akkor felhívlak oszt dumálunk (fakultatív program, majnikm@freemail.hu).
beérsz a kereszteződésbe a lámpákhoz tamásiba, és jössz tovább egyenesen(ha kaposvár felől jössz, mivel ott laktok ), szóval a lámpánál jössz tovább egyenesen, míg ki nem érsz tamásiból....
elhagyod a TAMÁSI vége táblát és lesz egy enyhe balos kanyar(bal oldalon egy kis buszmegálló) és a buszmegállóval szembe, vagyis jobboldalon lesz egy leágazás át a vasuti sineken, egy elég szar út vezet a pálkyához, de ki lessz táblázva vagy szalaggal meg lesz jelölve, hogy merre kell menni ( a főúttól kb3km-re lesz a pálya, jól elvan dugva a csikágó mőgé a pusztába
Tényleg esetleg hól lehetne ezt megtudni mert mostmát én is kiváncsi lennék rá!
amugy most látom hogy nemtudom hogy mire írtam hogy nanáááá
én még bőszen tekerem a cigiket
elhagyod a TAMÁSI vége táblát és lesz egy enyhe balos kanyar(bal oldalon egy kis buszmegálló) és a buszmegállóval szembe, vagyis jobboldalon lesz egy leágazás át a vasuti sineken, egy elég szar út vezet a pálkyához, de ki lessz táblázva vagy szalaggal meg lesz jelölve, hogy merre kell menni ( a főúttól kb3km-re lesz a pálya, jól elvan dugva a csikágó mőgé a pusztába