Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy itt is a punnyadás!
deh sokan írtok:D
Srácok amit múltkor mondtam az RXV550-ről az nem igaz hogy 70Nm a nyomatéka,bocsi elnéztem én is,mert az teljesítménygörba volt nem pedig nyomaték,elnézést kérek megegyszer ha valakit férre vezettem volna ezzel.
Tényleg esetleg hól lehetne ezt megtudni mert mostmát én is kiváncsi lennék rá!
ne tedd,engem érdekelne,csak a fránya jogsi,majd jövőre...mondjuk akkor meg már lehet hogy 4tre kéne átülni....
volt aki így gondolta. Akkor inkább felgyújtom
az se rossz
Nembaj. Énmeg nemtudom, mitis kérdeztem
mit ?
amugy most látom hogy nemtudom hogy mire írtam hogy nanáááá
Azt is ott közte kell?
nánánáááááá
én még bőszen tekerem a cigiket
ok
Ja, sose dohányoztam. De most gondolkodom, hogy el kéne kezdeni
Köszi a bizalmat, ha megyek akkor hílak... De nem ígérem tutira, mert nős ember nem a maga ura. Ha nem érnék, akkor jó szórakozást!
elküldve
Sztem megtalálom, tutira. Persze, ha hőség lesz, biztos nem megyünk, mert anyóséknál felállítottam az udvari medencét. Na, ezeket onnan kiimádni nem semmi. De ha megyek, és elküldöd a telószámod, akkor felhívlak oszt dumálunk (fakultatív program, majnikm@freemail.hu).
szal, a város után párszáz méterre jobbra kell lekanyarodnod onnan meg vezetnek a JELEK
beérsz a kereszteződésbe a lámpákhoz tamásiba, és jössz tovább egyenesen(ha kaposvár felől jössz, mivel ott laktok ), szóval a lámpánál jössz tovább egyenesen, míg ki nem érsz tamásiból....
elhagyod a TAMÁSI vége táblát és lesz egy enyhe balos kanyar(bal oldalon egy kis buszmegálló) és a buszmegállóval szembe, vagyis jobboldalon lesz egy leágazás át a vasuti sineken, egy elég szar út vezet a pálkyához, de ki lessz táblázva vagy szalaggal meg lesz jelölve, hogy merre kell menni ( a főúttól kb3km-re lesz a pálya, jól elvan dugva a csikágó mőgé a pusztába
Stimm. Egyenesen a lámpánál és Földvár felé tovább a 61-en...
ahogy kiérsz tamásiból Pincehely vagy Simontornya fele vágod arra az utat?
Király... Én egy kicsit messzebb. Olyan 60 körül. Merre van arra a pálya? Elég jól ismerem a környéket, de ez nem rémlik
ozorai vagyok - tamásitól 22km-re
Ott lax valahol a környéken? Én kaposvári vagyok
én remélem dél körül érek oda
Köszi, lehet kimegyünk a fiaimmal. A két motorbuzi biztos élvezné
szinte egész nap lesz ott verseny, mert nagyon sok kategória lesz... krossz + quad