atis mondanál nekem pár szót a dr 350esről láttam adatlapodon hogy volt neked régen!
ilyenekre vagyok kiváncsi hogy megbízható-e, meg amit csak tudsz róla írni, saját tapasztalatokat!
köszi előre is!
Az biztos hogy nem tanulómotornak való a CR125,az egy igazi versenymotor.
Kb ugyanazt tudja mint egy nem poweres 250 2T crossmotor.
Ha elötte ilyen mociid voltak teljesen felesleges CR-t venned.
Inkább valami jó kis 350-es 4T vagy 125-os 2T de MAX 33Le-ig.
Neked az nagyon sok lesz első motornak abban biztos lehetsz.
Én egy Kawa KL250-el kezdten az enduró stílust aztán jött a Gilera RC600 és most az RXV 550.
Közben meg sok mocival mentem már GS250,RD600 és 650,ETX350,EXC450R,DRZ400,
Az biztos hogy a Jawa 250 után én sem egyből a RXV 550-et vettem volna.
Szerintem gondolkodj el ezen elöszőr és halgasd meg mit mondanak a többiek akiknek nagyobb tapasztalata van nálad.
izéé deh az a cr 96 os
én maradok a crnél ha nem gond.!:)
jövőhéten megyek érte...) uhh már alig váron:)
én nem a terepet hanem a motort szeretném szokni..:)
Ha atis eljön velem akkor ő megmondja mien állapotban van és mennyit alkudjak beőle..:D
Aha. Csak mert hogy szokd a terepet, szerintem simán alkalmas valami ilyesmi is, és nem kell valami száz éves, 22-szer beállt, repedt karterű, csöpögő olajú, szétvert felnijű, görbe kormányú és vázú piszokkal bajlódni. Aranyárú alkatrészekkel persze.
Szerintem a te vadászterületed inkább a MTX-DT-KDX-TS vonal lenne a CR-YZ-KX-RM helyett. Persze mind 125-ösre gondoltam.
át volt 1 simsonom ,rigám,rometem,meg a bátyám adott valami régi 125 öst ..
20 lovas volt deh meghalt..
hát én előszőr megszokom a 42 le rőt és utánnak elketzdek gyakorolni pályán mondjuk 2elvileg a cr az csak párályra alkalmas motor úgyértem az ismertetőjében azt írják hogy úton ne használja csak főldúton,pályán..
nem így szó szerint..:D deh ezt szeretné kifejezni.:D
mind1 meg lesz a cr majd csinálok videót --
nah atis oda adod az msn címedet?
.. remélem..
ilyenekre vagyok kiváncsi hogy megbízható-e, meg amit csak tudsz róla írni, saját tapasztalatokat!
köszi előre is!
Kb ugyanazt tudja mint egy nem poweres 250 2T crossmotor.
Ha elötte ilyen mociid voltak teljesen felesleges CR-t venned.
Inkább valami jó kis 350-es 4T vagy 125-os 2T de MAX 33Le-ig.
Neked az nagyon sok lesz első motornak abban biztos lehetsz.
Én egy Kawa KL250-el kezdten az enduró stílust aztán jött a Gilera RC600 és most az RXV 550.
Közben meg sok mocival mentem már GS250,RD600 és 650,ETX350,EXC450R,DRZ400,
Az biztos hogy a Jawa 250 után én sem egyből a RXV 550-et vettem volna.
Szerintem gondolkodj el ezen elöszőr és halgasd meg mit mondanak a többiek akiknek nagyobb tapasztalata van nálad.
Én is azért vettem Rmx-et mert tartósabb, és krosszozni is tökéletes hobbiszinten
már megmondtam ez marad ha megváltoztatnám akkor aki elsőnek rámszól annak fizetek 6 pofa sőrt
én maradok a crnél ha nem gond.!:)
jövőhéten megyek érte...) uhh már alig váron:)
én nem a terepet hanem a motort szeretném szokni..:)
Ha atis eljön velem akkor ő megmondja mien állapotban van és mennyit alkudjak beőle..:D
Szerintem a te vadászterületed inkább a MTX-DT-KDX-TS vonal lenne a CR-YZ-KX-RM helyett. Persze mind 125-ösre gondoltam.
20 lovas volt deh meghalt..
hát én előszőr megszokom a 42 le rőt és utánnak elketzdek gyakorolni pályán mondjuk 2elvileg a cr az csak párályra alkalmas motor úgyértem az ismertetőjében azt írják hogy úton ne használja csak főldúton,pályán..
nem így szó szerint..:D deh ezt szeretné kifejezni.:D