Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom pontosan mennyibe kerül de minta úgy rémlene hogy 5000Ft,aztán pénteken kiderül majd hogy mennyi is az annyi!
Mennyivel jobb a 2T?
Szerintem semmivel!
Könnyebb szervizelni talán ennyi írható a 2T motorok előnyére!
Miféle olajszűrőt adnak 5000ért? Aranybú van?

Az XXbe volt asszem 1200 forint a gyári Honda. A gyári Honda olaj meg asszem 5400 / 1 gallon. Így a csere megvolt 7000 HUF alatt egy XXre...kicsit soknak érzem azt a 20k HUF-os szervízt.

Látod mennyivel jobb a 2t

6 olajszűrő árából megvan a dugócsere Vagy másfél olajcsere árából
Honda cr 125höz érdekelne ilyen alkatrész sürgössen, ha valaki tud segítsen szerezni nekem!
Msn: daniandras@freemail.hu ez az e-mail is!
a szűrő az 2500 körül mozog..
én a jövő hónapot várom!
szevasztok udv mindenkinek most epp Svajcbol bye
Kellemes délutáni punnyadást!
Már a .ököm tele van mikor lesz már péntek,szét vet az ideg annyira mennék már mocizni és csak lehet hogy szombatra lesz kész a vas!
sziasztok mejöttem:)
Szerdán viszem el olajcsere,olajszűrő,computeres beállítás kereken 20E ft-ba fog kerülni!
hy all !
aha,,,akkor neked cakli-pakli mennyibe lesz egy olajcsere?
Az enyémbe 1.3L fér bele a 450-be valamivel kevesebb szerintem,pontos adatot nem tudok!
Nekem az ólajszűrő 5E Ft-ba fog kerülni,kb az is annyi lehet!
köszi.....és mennyiségröl tudsz valamit mondani?mármint kb mennyi mehet bele?
és a hozzá valoszürö mennyi lehet?
thx..
Nem tudsz rajta írni mert nekem nem jó,nem engedi hogy feltegyen!
Gábor mi az msn címed?
Van a www.hasznaltmotor.hu oldalon több darab eladó is!
250E-től egészen 500E Ft-ig találhatók!
És merre lenne az a pálya?
Hahó emberek! Gy-M-S megyei embereket kéne találnom minél többet, mert felmerült a lehetősége h. kapunk egy fasza kis területet ahol senki nem bas"tat, csak minél többen kellenénk hozzá ugyhogy aki Gy-M-S megyében túrja a a srat az kiabáljon rám!
Hello nincs valakinek egy eladó aprilia 125ös rx-e eladó?
Serfozo, asszem gyárilag nicasilos a hengere, tehát nem lehet furni. Ha szétbaßta a nicasilt vmi, akkor meg lehet probálni az újra nicasilozást(kb 60ezer, de MO-n nem csinálják) vagy perselyezteted.
Ha már perselyes, akkor simán lehet furni
viszonont srácok én megyek mert jön értem a kocsi és goo meló:SS:SS:S:S
majd este jövelek:) Sziasztok addig is . (délután)
am nem kel ki írni hogy cremer mert Cr a erövídítés sőt 2szer is benne van hogy cr
jóreggelt Gábor.:)
adatlapom szerint tatabányai
Castrol R-4 10W-50 amit nekem az Apriliahoz adtak.
Biztos hogy a 450 vagy 525-ös KTM-hez is jól biztosítja a kenést.
Olajcserét álltalában 15üzemóra vagy 1500km ként szokták megadni ha földúton használod.
Én 2003-nál idősebb KTM-et nem vennék a helyedben,az EXC sorozat egy nagyon jól elkapott széria!