Hogy miért dolgozok?
Azért mert tele vagyok lével, azt sem tudom melyik motort hozzam ki a szalonból, ja meg a ferrari is megjött ...
hülye kérdés: talán próbálom magam eltartani
Hát igen sajnos ez a dolog kezd egyre jobban elfajúlni.
Pedig jó lenne találni valamilyen ideális megoldást.
Mondjuk kiépíteni enduró utakat amit engedélyeznének és ott lehetne nyomulni.
Nálunk is az a baj hogy sok olyan ostoba van aki a vetésben a szántásokban vezeti le a felesleges enegiáját.
Nekem sem tetszene ha az én kertemben mocizna az illető,én is lekapnám a gépről.
Én éppen ezért megyek kimondottan földutakon és nem térek le róla,az erdőkben is azokat az utakat használom mint amit az erdészek és a fakitermelők.
Tudom hogy sajna ezért is szólnak de nyugott a lelkiismeretem hogy én nem barmolom össze a terményeket,nem vágok magamnak utat a mocival az erdőben.
Mellesleg a gépeim amik voltak idáig egyik sem volt hangos,erre is odafigyelek hogy ilyen kritika se érhessen.
Mert nagyon sok embernek pont ez nem tetszik hogy üvőlt a gép,és ebben is igazuk van valahól mert nálunk is vannak olyan gépek amiket már 1Km-ről lehet hallani.
Namost az erdőben elhiszem hogy a vadállományt ez elriassza,én éppen ezért szeretem a halk pipufogórendszereket csak akkor hallod ha már nagyon közel vagyok hozzád.
Tehát ezen sem ártana sokaknak elgondolkozniuk hogy megéri e az a nagyon dúrva hang,mert lehet ha halkabb rendszerük lenne nem érné őket annyi kellemetlenség.
Hát kb ennyit szerettem volna hozzáfűzni a témához.
Ezaz: mostmár elmúltak a sírós bocsánatkérések és megbocsájtások, mostmár mindenki mindenkinek nagy spanja (mint eddig is ) de ha nem így volt, akkor meg mostantól tiszta lappal indul CremeR, és majd kiderül hogy beborul-e, vagy, hogy lesz e még gondotok evvel a sráccal
Azért mert tele vagyok lével, azt sem tudom melyik motort hozzam ki a szalonból, ja meg a ferrari is megjött ...
hülye kérdés: talán próbálom magam eltartani
én is dolgozok mégsem vagyok ott igaz fater cégénél deh nem vagyok ott deh a pénzt megkapom..:D
de már mennék motorozni, biztos jó a pálya tegnap kicsit megázott legalább nincs por
itt is elment a nagy vihar, mostmár süt a nap lehet csapatni!
Pedig jó lenne találni valamilyen ideális megoldást.
Mondjuk kiépíteni enduró utakat amit engedélyeznének és ott lehetne nyomulni.
Nálunk is az a baj hogy sok olyan ostoba van aki a vetésben a szántásokban vezeti le a felesleges enegiáját.
Nekem sem tetszene ha az én kertemben mocizna az illető,én is lekapnám a gépről.
Én éppen ezért megyek kimondottan földutakon és nem térek le róla,az erdőkben is azokat az utakat használom mint amit az erdészek és a fakitermelők.
Tudom hogy sajna ezért is szólnak de nyugott a lelkiismeretem hogy én nem barmolom össze a terményeket,nem vágok magamnak utat a mocival az erdőben.
Mellesleg a gépeim amik voltak idáig egyik sem volt hangos,erre is odafigyelek hogy ilyen kritika se érhessen.
Mert nagyon sok embernek pont ez nem tetszik hogy üvőlt a gép,és ebben is igazuk van valahól mert nálunk is vannak olyan gépek amiket már 1Km-ről lehet hallani.
Namost az erdőben elhiszem hogy a vadállományt ez elriassza,én éppen ezért szeretem a halk pipufogórendszereket csak akkor hallod ha már nagyon közel vagyok hozzád.
Tehát ezen sem ártana sokaknak elgondolkozniuk hogy megéri e az a nagyon dúrva hang,mert lehet ha halkabb rendszerük lenne nem érné őket annyi kellemetlenség.
Hát kb ennyit szerettem volna hozzáfűzni a témához.
Ha esetleg valakit érdekelnek az ilyen dolgok!
(illegális endurozás a természetben)
http://209.85.135.104/search?q...
Itt pedig hogy hol tiltják és bűntetik szigorúan a endurózást!
http://geo.kvvm.hu/tir/viewer....
Gondolom nem én egyedűl örűlnék ha kitalálnának már valami okosat...
gondoltam írok eggyet hogy tudjam hogy honnan kell majd tovább olvasnok az okosságokat