Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah végre valaki valami jót csinál! örülök ..:)
nah gero rről beszéltem tegnap hogy hülyéskedésért azonn al hülye,hülye,hülye..
Munkát letenni, vidékre utazni, autót mosni, holnap reggel Sakálcar válogatáson megjelenni
Hogy miért dolgozok?
Azért mert tele vagyok lével, azt sem tudom melyik motort hozzam ki a szalonból, ja meg a ferrari is megjött ...
hülye kérdés: talán próbálom magam eltartani
ahham miért dolgozol? mennyé mocizni..
én is dolgozok mégsem vagyok ott igaz fater cégénél deh nem vagyok ott deh a pénzt megkapom..:D
Én dolgozok
de már mennék motorozni, biztos jó a pálya tegnap kicsit megázott legalább nincs por
ki mit fog csinálni ebben a nagymelegben?
sz.tem reális ár érte, mert ennél olcsóbban még nem láttam ilyent
jóreggelt!
itt is elment a nagy vihar, mostmár süt a nap lehet csapatni!
Jóreggelt mindenkinek , midőn így reggel?
Igen a CR500 az nem poweres 75LE 81Nm-es nyomaték áll rendelkezésre hogy elszabaduljon a pokol.
Hát igen sajnos ez a dolog kezd egyre jobban elfajúlni.
Pedig jó lenne találni valamilyen ideális megoldást.
Mondjuk kiépíteni enduró utakat amit engedélyeznének és ott lehetne nyomulni.
Nálunk is az a baj hogy sok olyan ostoba van aki a vetésben a szántásokban vezeti le a felesleges enegiáját.
Nekem sem tetszene ha az én kertemben mocizna az illető,én is lekapnám a gépről.
Én éppen ezért megyek kimondottan földutakon és nem térek le róla,az erdőkben is azokat az utakat használom mint amit az erdészek és a fakitermelők.
Tudom hogy sajna ezért is szólnak de nyugott a lelkiismeretem hogy én nem barmolom össze a terményeket,nem vágok magamnak utat a mocival az erdőben.
Mellesleg a gépeim amik voltak idáig egyik sem volt hangos,erre is odafigyelek hogy ilyen kritika se érhessen.
Mert nagyon sok embernek pont ez nem tetszik hogy üvőlt a gép,és ebben is igazuk van valahól mert nálunk is vannak olyan gépek amiket már 1Km-ről lehet hallani.
Namost az erdőben elhiszem hogy a vadállományt ez elriassza,én éppen ezért szeretem a halk pipufogórendszereket csak akkor hallod ha már nagyon közel vagyok hozzád.
Tehát ezen sem ártana sokaknak elgondolkozniuk hogy megéri e az a nagyon dúrva hang,mert lehet ha halkabb rendszerük lenne nem érné őket annyi kellemetlenség.
Hát kb ennyit szerettem volna hozzáfűzni a témához.
A XCr 500 nem poweres,tegnap felyeztem be a javítását egy ilyen szörnyetegnek!
Sziasztok!

Ha esetleg valakit érdekelnek az ilyen dolgok!
(illegális endurozás a természetben)

http://209.85.135.104/search?q...

Itt pedig hogy hol tiltják és bűntetik szigorúan a endurózást!

http://geo.kvvm.hu/tir/viewer....

Gondolom nem én egyedűl örűlnék ha kitalálnának már valami okosat...
Nem drága?
egyik ismerősöm eladja a Husaberg jét
Ok! csanaki_mx@hotmail.com holnap reggel felnézek ha minden igaz de mára lépek!Holnap meeg dumcsizzuk Csácsá
jól gondolod van msn-ed + adhatnád ott könyebb
és mikori évjáratban gondolkocc kb?
CsŐ! Asszem te érdeklődtél a 85-ös crossok után nem?
Akkor srácok most eldölt h mit ajánlotok mert nem nagyon értek a motorokhoz csak 1 nagyon picit
innen?
csöcs
gondoltam írok eggyet hogy tudjam hogy honnan kell majd tovább olvasnok az okosságokat
hát remélem..:)
Ezaz: mostmár elmúltak a sírós bocsánatkérések és megbocsájtások, mostmár mindenki mindenkinek nagy spanja (mint eddig is ) de ha nem így volt, akkor meg mostantól tiszta lappal indul CremeR, és majd kiderül hogy beborul-e, vagy, hogy lesz e még gondotok evvel a sráccal