Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De megnéztem vóna. Régi aprilia enduróim vótak, de ezeket az újakat még nem láttam
a TM is kakukk tojás!
nem hullámos tárcsa van rajta a külön díjat is én nyertem....
mit kapok? gondolom lovat részletekben
Adamek Imre
na gyerekek lépek majd holnap üztközünk ...addig jó éjszakát ! atis neked meg megnézem az embert! ja meg küldök fotót majd de csak kettő van ....am,úgy meg szerintem felesleges a címmel variálni !
na pá!
nem, baszottul keményen motorozok, ob-n megy meg vb-n...asszem
és a hangaja...... szinte nem is volt semmi bömbölő hangja, pedig asszem akropovics volt rajt
Jó a kép. Olyan, mintha kiugrana a pályáról. Pedig biztos nem
Köszike, holnap mindenképp felhívom őket :)
A kétütemű ok. De a kéthengerest csak most látom. Tényleg ott egy aprilia
Adamek
Ta igen hülye! az én motoromat lefoglalta a hatoság és az helyet kell vennem egy másikat,csak én kicsit márkafüggő vagyok,és ha értelmileg kicsit fogyatékos vagy akkor nekem ne írogass olyanokat,hogy "KÖZÖD" mert rossz néven veszem és annak nem lessz tul jó vége!
amig mellesleg endurok is
a 2ütemű meg a 2hengeres
ha andl nem tud szerezni cuccot akkor a legjobb a gézamotor van is weboldaluk ....nézzed meg hívd fel az nagy husqvarnás gyulán van................. tőle szoktunk mi is ...meg a szatyina gézát is megkérdezheted 06 20 4271314
250 A ---- van 2 kakukktojás.......

ki nyer ma ?
és mi tart vissza attól, hogy végre feltöltsed?
lefoglalva ..
deh nem tom most neked mi bajod származik ebből hogy én ezt mondtam..
már nem azért deh közöd nincsen hozzá hogy én hogy képzelem el a vásárlásomat..
deh mind1
Na, mutass képeket!
deh utánna én megírtam hogy szóban van éefoglalva!44
Pedig jó lett vóna találkozni valakivel élőben is erről a fórumról. Az andocsi endurós brigáddal időnként veretünk együtt, őket ismerem, de nem fórumoznak "csak" vidiket tolnak fel
de... van vagy 3db.. inkább kameráztam
Nekem is kell egy EC 300 az enyém helyett,az ugyis le van foglalva!
képet nem csináltál?