Merre jártatok?
Az első kép ott a nagy hegynél,na én múlt héten vasárnap olyanon jöttem le.
Azt hittem hogy be_osok amikor elindúltam lefelé rajta.
De aztán nagy nehezen sikerült lejutnom pofáraesés nélkül!
Az a Cr480-as gép a maga idejében az egyik csúcsteljesítményű cross volt 62LE és 102kg-ot nyomatt csak.
Az biztos ha a tied azt tudni fogja akkor felkötheted a gyatyádat,vagy inkább kötözd oda maggadat hozzá.
Sőt vedd ki az első kereket meg a villát is belőle mert úgysem lesz rá szükséged.
Szevasztok!
Ugy néz ki veszek egy ezer éves honda cr480 at ami informácioim szerint 480cm és 2 ütemű egy hengeres.(1982) Ez egy elég jó állapotban levő gép amelyben állitólag kevés üzemóra van! ÉS veteránmotornak szeretném megcsinálni.
Eseteg közületek már találkozott ilyen géppel? Irhatnának olyanok akiknek volt közvetelen kapcsolata ilyen vassal. Előre is köszi Brezo
szasztok crossördögök...olyan jot moccoztam ma...most értem haza...erdős terep...közút ...látványosságok...istenkirály volt ez a tura...mindenkinek szép napot
kéne kicsit javítani a motoromat...
hátsó telóm lóg mint a picsa...azt meg kéne javítani..meg egy csapszeg,tűgörgő csere mert nagyon kerreg.....akkór má lehet uj dugót is vágunk bele..fetéve ha szar...de jól megy...hazafelé kihuzattam betonon...2től kezdtem húzni...de 5. ig kerék
Halihó! Én meg most gyüttem az erdőről. Jó vót, bár kicsit porzott. Az egyik kanyarba felfelé meg úgy beledöntöttek egy fát, hogy kishíján felnyársalt. De rohatt jót motoroztunk összességében.
Bakker az Olaszok megelőzték a korukat?
A CRF 250 első típuséve 2003-ban volt,de kizárólag a gyári versenyzők kapták a VB-n
Szériában 04-től kapható(legalábbis európában)
És ugye Dígóföld az EU-ban van
Akkor biztos hogy nem ezen jöttem le!
Én a bakonyban voltam Várpalota felett.