Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aklor marad a cr csak abbol is 99-98 ass:)
őőőő
99be tuti nem volt még 250es crf...talán 2004től gyártják, de tuti nem 99
olaszbol..
deh olaszol tudnmak
99 es crf et 300 környékkén
a cr-f et nem kell úgy pörgetni hogy menjen, de ha 300volt a max amit motorra szántál, akkor az nem a cr-f kategoria.
segítsetek srácok ha veszek 1 cr 125 öst
vagy 1 crf 250 est az a lerő és a nyomatékben is ugyan az nem?
Szasztok.Megjöttem
Megyek visszaolvasok egy kicsit,majd még jövök.
jóreggelt minden ördögnek:)
Jó reggelt mindenkinek!
na szép álmokat
Igen. Ezek mindenütt ugyanolyanok. Döntik a fát, mi meg másfelé kerülünk. Remélem, bosszantja őket. Na, szevasztok, holnap csapatás...
na megyek....
jó motorozást holnapra annak aki megy
akinek nincs mivel, annak meg kitartás
jaja....de az erdészek ismét kidöntöttek pár egészséges fát az útra hogy kicsit izgibb legyen...
Ja, a lovasokkal általában nincs gáz. Egyébként velük ugyanaz a szitu. Erdőbe motoron és lóháton is tilos bemenni.
itt normálisak a lovasok(kivéve 1-2 de velük még nem találkotunk motorozás közbe) az is igaz hogyha lovast látunk félre állunk és megvárjuk mig elmegy.....1szer volt olyan hogy mondta a lovas hogy ne álljunk meg hanem rugjuk be és induljunk, mert meg kell szoknia a lónak ezeket a zajokat is, a többi megköszöni és megyünk tovább
ki tudja hogymit jelent az hogy szerv kerskedő?én igen:: BRUTÁLIS..
Grat. Az ilyentől mindíg könnybe lában a szemem. Bár a múltkó minket is megtapsoltak, amikor a lovak mellett leállítottuk a moccokat, és toltuk. De néhány hónapja például néhány centi híján fejbe dobtak egy üveggel. Tehát túl optimista nem vagyok
uuuuupsz.most látom milyen faszul fogalmaztam...pár szó kimaradt, kell a fantázia ha valaki meg akarja érteni
gratulálok siki!
így van....potyára senki nem megy sehova, feleslegesen nem kockáztat.....rohadna meg mind
deh az a durva hogy bevolt zárva az ajtó meg még ilyen nagy riasztós kap volt ..
és nem lehetett semmit látni..
Na, ezt nemigazán értettem
nekem ma pozitiv élményem volt az emberekkel...
erdőbe vezető út, 2 autó keresztbe a homokozón keresztül lehet csak menni....megállunk, jön a csávó mondta hogy lehet menni nyugodtan....
erdőbe keskeny út, gyalogosok, félre álltunk, motor leállit mindenki nyugiba el. ha nem lett volna olyan keskeny az út, elcsurogtunk volna, de így jobb a békesség....
de persze mindig lesznek olyanok akinek sehogy nem lehet jót tenni....ma csak normális emberekkel találkoztunk
Valaki tutta. Nehogyaszidd, hogy véletlenül törnek be valahová. A faluvégi vályogfalú putrit bezzeg nem kell bezárni..
a nagy faszt vadászt..
Szervkerskedőt láttam meg ilyen bél szarüséget nekünk itt van az erdőben ilyen izéé..
azt ott gyílkolázik az a gycii