itt normálisak a lovasok(kivéve 1-2 de velük még nem találkotunk motorozás közbe) az is igaz hogyha lovast látunk félre állunk és megvárjuk mig elmegy.....1szer volt olyan hogy mondta a lovas hogy ne álljunk meg hanem rugjuk be és induljunk, mert meg kell szoknia a lónak ezeket a zajokat is, a többi megköszöni és megyünk tovább
Grat. Az ilyentől mindíg könnybe lában a szemem. Bár a múltkó minket is megtapsoltak, amikor a lovak mellett leállítottuk a moccokat, és toltuk. De néhány hónapja például néhány centi híján fejbe dobtak egy üveggel. Tehát túl optimista nem vagyok
nekem ma pozitiv élményem volt az emberekkel...
erdőbe vezető út, 2 autó keresztbe a homokozón keresztül lehet csak menni....megállunk, jön a csávó mondta hogy lehet menni nyugodtan....
erdőbe keskeny út, gyalogosok, félre álltunk, motor leállit mindenki nyugiba el. ha nem lett volna olyan keskeny az út, elcsurogtunk volna, de így jobb a békesség....
de persze mindig lesznek olyanok akinek sehogy nem lehet jót tenni....ma csak normális emberekkel találkoztunk
99be tuti nem volt még 250es crf...talán 2004től gyártják, de tuti nem 99
99 es crf et 300 környékkén
vagy 1 crf 250 est az a lerő és a nyomatékben is ugyan az nem?
Megyek visszaolvasok egy kicsit,majd még jövök.
jó motorozást holnapra annak aki megy
akinek nincs mivel, annak meg kitartás
és nem lehetett semmit látni..
erdőbe vezető út, 2 autó keresztbe a homokozón keresztül lehet csak menni....megállunk, jön a csávó mondta hogy lehet menni nyugodtan....
erdőbe keskeny út, gyalogosok, félre álltunk, motor leállit mindenki nyugiba el. ha nem lett volna olyan keskeny az út, elcsurogtunk volna, de így jobb a békesség....
de persze mindig lesznek olyanok akinek sehogy nem lehet jót tenni....ma csak normális emberekkel találkoztunk
Szervkerskedőt láttam meg ilyen bél szarüséget nekünk itt van az erdőben ilyen izéé..
azt ott gyílkolázik az a gycii