E-bay -t -ez pontosan mi? Bocsi de sajna ennyire nem vágom.
Gyári az lenne, talán, de igen húzós az ára , a moci összértékéhez képest ,annyit sajna nekem nem ér meg a moci, mégha valami nagyobb ccm lenne, de 125ösre nem akarok ennyit költeni, ígyis most lett felújitva az egész blokk, azóta egy tankot ment kb.
Egy haveremét csinálgattuk. Van egy jellegzetes baja: a hengerfejben kikopik a vezérműtengely alsó csapágya, ami a hengerfejből van kialakítva- hengerfej cserével orvosolható csak. Nem túl gyakori tipus, kevés a bontott cucc hozzá. Utcára szaladgálni jó, de nem egy terepmotor. Én inkább hasonlóból inkább a 600as xt-t venném
Halika, lenne egy óriási gondom, és ebben kérném a segítségetek: sajnos tönkrement a mocim gyújtása és sehogysem találok hozzá alkatrészt.
Husqvarna wr-125 öshöz kellene nekem lendkerék és tekercsek , a motor 1998 as évjáratu.
Kérlekszépen bennetek, ha tudtok, segítsetek !
Cím: jozsuee@freemail.hu
tel : 06 30 2785325
császtok.megjöttem györböl a melobol apropo györ,nincs innen valaki aki györi és ktm-je van(450 v. 525 exc)
ktm-esekhez lenne pár kérdésem,a kérdések 450 & 525 exc-re vonatkoznak....
1:ki milyen idöközönként cseréli az olajat(km/üzemora)?
2:melyik a legideálisabb olaj márka/tipus amit használtok? és mennyibe kerül az adott olaj +szürö?
3:mennyi kell bele?
4: 06-07es ktm-eken kivül 2000töl melyik év gépezeti a legjöbbak?ha lehet igy ategorizálni?
egyenlöre ennyi
elöre is TENK JÚ
ja és cerem vagy kicsoda véletlenül nem cr boy?
Szasztok! Hallottátok a szomorú tényeket? Még nem tartunk az év felénél, de már 60 motoros halt meg. Egy se terepen. Ami enduróilag ebből sztem következik, az az, hogy tán nem minket fognak elsősorban b@szogatni, hanem a szpídeseket. Mellesleg, tényleg nem az a tragédia, hogy marad utánunk egy nyom az erdőben, hanem ha meghal az úton valaki. Főleg ha fiatal és kicsi gyerekei vannak...
ha anyám hazajön 6. án megyünk útlevelet csináltatni
11. én megyek nyaralni 1 hétre az 18.án j9övök haza akkor 19. én meg is van a csodaa:Dvagy ,ég 18. án:)
Jobb lenne ha elöbb kicsikét azért odafigyelnél és nem vagánykodnál egy ilyen géppel ha még csak egyszer kétszer volt hozzá szerencséd!
Fő az óvatosság elöszőr,mert aztán a merészségből lesznek a balesetek.
jah és aki azt szeretné látni ahogy begfogom ugorni az ugratókat nekik csinálok videókat:) és kb 3 nap múlva befogom ez olyan mint a dirt itt tbn életemben felűltem 1 merida umf hardy 4 re azt fel goo dirt és beugrottam a 2-3 m-es tetőket simánnn:D
kiváncsi leszek ez mocival-e ,is fog menni:)
Jövőhéten ha minden igaz csinálunk majd egy két felvételt,igaz ez attól is függ hogy haveréknak meg lesz e a gép.
Lesz benne KTM GS250,Yamaha DT175,Honda XR600R,és még ki tudja ki fog jönni remélem 6 vagy 7-en leszünk egy jó kis túrára.
Ha nem jön össze jövőhéten átteszük rá egy hétre.
Csinálnámk majd ha a többiek is benne vannak időméréseket enduró és crosspályán meg repülőrajtokat és stb.
Gyári az lenne, talán, de igen húzós az ára , a moci összértékéhez képest ,annyit sajna nekem nem ér meg a moci, mégha valami nagyobb ccm lenne, de 125ösre nem akarok ennyit költeni, ígyis most lett felújitva az egész blokk, azóta egy tankot ment kb.