Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a faszomtudja hol rakják japán motor révén gondoltam hogy japánban
ilyen a sorrendben
170 ért vette a csáko... most költ rá 60 at és lesz egy pöpec endurocross motorja
hát amugyis csupa olasz cucc, mivel olaszba rakják össze
gbetüs nem tom mi henger....és gmitomén 2es nem?
amúgy mit fényxképezzek? a csupasz vázat vagy a darabokra döntött motor? vagy a kiszedett rugostagokat?
oks....
van értelme annyit költeni rá?
ha adsz egy fényképezőt boldogan..... csupa olasz cucc... arrow grimeca meg vmi g betűs henger, whösner dugo.. cicasilos henger
kamuuuus
csinálj lécci képeket? amugy milyen tuningcuccok vannak benne?
olyan henger van rajta mint a cr en
szar mind2 fényképezőnk szal peched van.
hmmm.....még nem szedtem szét, első ránézésre 1 dugattyúsnak tünt, de utána olvasva azt írják, hogy ellentétesen elhelyezkedő két dugattyús!
ebben olasz tuningcuccok vannak. bazz úgy megy mint a cr magastartományban. 2000 alatt meg van halva.... be kell állítanom normálisan hogy menjen
különös!
akkor fényképezd le a motort, léccci meg a hátsó féket is ha már ott vagy
gondolom, sejtetted hogy megkérlek...te emg majd írod, hogy már nincs ott
125ös? hogy tetszik? dt-hez képest milyen?
az a vicc hogy amit hozzám hoztak azon elöl hátúl 2 dugós van
grimeca, de hátul szntem 1 dugattyús...mer? eladom neked rola a fékeke 250ezerért! na?
héjj bázze 1 kérdés... a t crm ed mien fékek vannak? elöl hátúl 2 dugattyús grimeca?
ne tőlem kérdezd mind1 is....ha nem, hát nem
a crm-ed miért nemvolt jó neki? nem kérsz érte sokat és még jó is, dehát ő tuggya
de ez MZ is jó kezdésnek! megtanulsz rajta mindent, és ötvözi a 2T és 4T előnyeit
vagy a CRM-em....de hát ugye azt nem akarod....szerintem vegyél egy 125ös DR-t...az jó
helló mindenki!
125be csakis 2T pl.: egy MZ ennél jobb választás nincs is a számodra!
olcsó, erős merthát ugye 2T, megbízható!
vissza fejlödtél bazze....2honapja tartottunk itt
de akkor most azt mondom....csakis 4T-t! ha a 2T mégse, akkor gondolom ezt akarod hallani!
HEllo!
Szerintetek 125ccmbe 2t cvagy 4t vegyek? meg melyiknek mi az előnye?
Akkor most szólva van mindenkinek Szombaton lesz ez a motorzás,mi (xtman,csanaki,én,olivér) csak fél 2 felé érünk ki..de ott leszünk! Minél többen gyertek!