na itt vagytok azt hittem alszotok már...majdnem lelőttem számológépet !
szóval nekem is működött ....ja és jól működött....
környéken nincs más tapasztalatunk vele ...ezért érdeklődtem hátha ....
sőt elérhetőség sincsen...volt
amúgy szerinted jó ez a magic faszság? pénzileg esetleg tudtok valamit?
nekem a mostani cr250-en a hátsó gátló magic volt jól működött ...én azzal vettem és azzal adtam el 3 évig jó volt és faszán működött ...többet nem tudokmondani kéremkapcsojjaki
7EN MEGLESZ A KIBASZOTT KUPLUNG BÉLÉSE!
7 Vége lehet megint melós lesz, beesett egy xc90 motorcsere, jó pénzért. Arra sajna szükség van. Kő egy új henger jövőre, most meg dugó. Meg egy kis ez, egy kis az...
Kész a tipo, nemsokára horoggal...
Halikaa!
Szeretnék segítséget kérni rx 125 alkatrészügyben! Ha valaki tud esetleg címeket, telefonszámokat adni(bontók ,magánszemélyek , mindegy.), azt nagyon megköszönném!
Légyszike, segíítseteek!írjatok egy emailt!
email: jozsuee@freemail.hu
szóval nekem is működött ....ja és jól működött....
környéken nincs más tapasztalatunk vele ...ezért érdeklődtem hátha ....
sőt elérhetőség sincsen...volt
nekem a mostani cr250-en a hátsó gátló magic volt jól működött ...én azzal vettem és azzal adtam el 3 évig jó volt és faszán működött ...többet nem tudokmondani kéremkapcsojjaki
ez pánovics péter telefonszáma elméletileg ...doma cuccokkal is foglalkozik asszem!
7 Vége lehet megint melós lesz, beesett egy xc90 motorcsere, jó pénzért. Arra sajna szükség van. Kő egy új henger jövőre, most meg dugó. Meg egy kis ez, egy kis az...
Kész a tipo, nemsokára horoggal...
Szeretnék segítséget kérni rx 125 alkatrészügyben! Ha valaki tud esetleg címeket, telefonszámokat adni(bontók ,magánszemélyek , mindegy.), azt nagyon megköszönném!
Légyszike, segíítseteek!írjatok egy emailt!
email: jozsuee@freemail.hu
Lehet nincs jól belőve a karbi a haverod motorján, és amikor meghajtja, kifogy a nafta?
Ha tudtok jó, eladó krosszgépről, légyszi írjatok mailben! Köszi!