Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha.... akkor nemcsak nekem szar
kódót kér
neked beadja a bikepics.com -ot ?
így van tesó....
ja és ezt lünyő46 is megerősítheti
na itt vagytok azt hittem alszotok már...majdnem lelőttem számológépet !

szóval nekem is működött ....ja és jól működött....
környéken nincs más tapasztalatunk vele ...ezért érdeklődtem hátha ....
sőt elérhetőség sincsen...volt
uhhh.... nem adja be nekem a Bikepics.com -ot valami kódot kér a b*zija
Nekem bevált az előző tulaj is kb olyan sulyú mint én gondolom ezért jó nekem is
Van két ismerősöm a fórumon zooze és Kerkyra, az ő mocijukon magic van-volt és nekik is bevált, tehát yóóó
Két éve megvan a kxf és még egyszer sem állítottam a telókon egy kattintást sem .
amúgy szerinted jó ez a magic faszság? pénzileg esetleg tudtok valamit?

nekem a mostani cr250-en a hátsó gátló magic volt jól működött ...én azzal vettem és azzal adtam el 3 évig jó volt és faszán működött ...többet nem tudokmondani kéremkapcsojjaki
köszi szépen!
ez pánovics péter telefonszáma elméletileg ...doma cuccokkal is foglalkozik asszem!
Hmmm fasza minőség a Volvo is Xc90pedig max 4 éves lehet sztem oszt má motorcsere? Olaj nélkül jártak vele vagy mi?
7EN MEGLESZ A KIBASZOTT KUPLUNG BÉLÉSE!
7 Vége lehet megint melós lesz, beesett egy xc90 motorcsere, jó pénzért. Arra sajna szükség van. Kő egy új henger jövőre, most meg dugó. Meg egy kis ez, egy kis az...
Kész a tipo, nemsokára horoggal...
Pro magic 06 309475170 .
Halikaa!
Szeretnék segítséget kérni rx 125 alkatrészügyben! Ha valaki tud esetleg címeket, telefonszámokat adni(bontók ,magánszemélyek , mindegy.), azt nagyon megköszönném!
Légyszike, segíítseteek!írjatok egy emailt!
email: jozsuee@freemail.hu
Szia! Te vagy az én emberem! Nincs véletlen MSN-ed?
Lehet nincs jól belőve a karbi a haverod motorján, és amikor meghajtja, kifogy a nafta?
Jó estét! Nemtudjátok mi lehet a baja haver endurojának ha megy vele hajtja picit és leáll de utána beindul.?
feltéve ha eladnám
enyémet viheted 8kilóért
Sziasztok!

Ha tudtok jó, eladó krosszgépről, légyszi írjatok mailben! Köszi!
egy 1000res lesz
köszi