hello!
én 1 suzuki dr 650 rse-t szeretnék venni, külfördről behozva 25 kw-os papírral , olyan 1994-96-ost. Nem tudom, h megérné-e vagy h egyáltalán jó motor-e? segítsen vki!
Cső.
Itthon Magic Racing-é alakított telók men egy nagy durranás.A legközelebbi komoly telószervíze a Magicnek hollandiában van,de ott eléggé megkérik az árát.De ott tényleg a te stílusodhoz,súlyodhoz stb szelepelik,ill.illesztik a megfelelő nyomáspontú a rugót.Ha érdekel utána járok a címnek,tel.számnak.Valamelyest olcsóbb lehet az Öhlins-é alakítás,márcsak azért is mert ezt helyben( Bp. Üllői út)megcsinálja Déczi Feri.De szerintem a legolcsóbban Káljával járnál.Biztos láttad már hogy a Szlovákok nagy része az LK Racing Suspensionnal nyomja.Na ezeket a telókat csinálja Kálja.Itt lakik a szomszédban(Párkány).Ha bármelyik variáció is érdekel hívj fel.
nekem is voltak ilyen gumijaim a tdr-en is meg a huskqvarna-n is és én döntöttem őket, fasza utcára de terepre abszólút nagy rakás kaki..... terepen nem fog semmit
nekem volt már ilyen gumis motorom ..hát nem egy slick de ökörül mentem vele..lehet menni városban vele szerintem .......ezzel inkább endurózni lehetetlen ...attól van messzebb nem a slicktől
az ilyen endúrós gumik mint ami a motoromon van hogy viselkednek aszfalton? ha kicsit megcsúszok vele akkor betapad utána vagy nem? mert nem merem olyan nagyon döntögetni!
megmondom őszintén mindegyiknek örülnék......
KTM örök kedvencem, nagyon bejön kinézetre
YAMAHA pedig..... rábeszéltek hogy jobb, mentem is velük, és beleszerettem
ja, nagyon sokan hazudoznak....