Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom, illetve gondoltam.
ja, nagyon sokan hazudoznak....
én nem erre értetem hogy kamuzik hanem ugy általában a hirdetések zöme hazugság.
lehet jó, évjáratba nem kamuzik, ebből kiindulva talán másba sem
Szevasztok.Minden kedvem elment a motor vételtöl.Hogy menyi geci alak árulja a motorját és milyen faszságokat irogat róla amiből felle sem igaz
hello!
én 1 suzuki dr 650 rse-t szeretnék venni, külfördről behozva 25 kw-os papírral , olyan 1994-96-ost. Nem tudom, h megérné-e vagy h egyáltalán jó motor-e? segítsen vki!
füvön és sárban szintén használhatatlan, tehát nem terepre való
azt tudom főleg homokban nem ér semmit....
és menniybe kerül az?
Cső.
Itthon Magic Racing-é alakított telók men egy nagy durranás.A legközelebbi komoly telószervíze a Magicnek hollandiában van,de ott eléggé megkérik az árát.De ott tényleg a te stílusodhoz,súlyodhoz stb szelepelik,ill.illesztik a megfelelő nyomáspontú a rugót.Ha érdekel utána járok a címnek,tel.számnak.Valamelyest olcsóbb lehet az Öhlins-é alakítás,márcsak azért is mert ezt helyben( Bp. Üllői út)megcsinálja Déczi Feri.De szerintem a legolcsóbban Káljával járnál.Biztos láttad már hogy a Szlovákok nagy része az LK Racing Suspensionnal nyomja.Na ezeket a telókat csinálja Kálja.Itt lakik a szomszédban(Párkány).Ha bármelyik variáció is érdekel hívj fel.
nekem is voltak ilyen gumijaim a tdr-en is meg a huskqvarna-n is és én döntöttem őket, fasza utcára de terepre abszólút nagy rakás kaki..... terepen nem fog semmit
hátra dunlop arrowmax 120-130/ 70 előre szintén 1 arrowmax 110esbe és összefosod a bokád olyat mész vele! nekem is volt anno rxen,geci durván tapadt
nekem volt már ilyen gumis motorom ..hát nem egy slick de ökörül mentem vele..lehet menni városban vele szerintem .......ezzel inkább endurózni lehetetlen ...attól van messzebb nem a slicktől
hello

lenne hozzátok egy kérdésem!

az ilyen endúrós gumik mint ami a motoromon van hogy viselkednek aszfalton? ha kicsit megcsúszok vele akkor betapad utána vagy nem? mert nem merem olyan nagyon döntögetni!
álmod zöldeket....... akarom mondani szépeket
áááá...
nem, dehogy is
na lefexem alvadni ..mert holnap illetve ma korán reggel megyek a bányába dolgozni !

jó éjszakát!
akarom mondani az erdészeté a kurva anyjuké nem az övék ...amit kiszarnak az az övék !
itt meg az enyém
itt a motorod
63231
zsír újat akarsz?
csakhát ktm-drágább
megmondom őszintén mindegyiknek örülnék......
KTM örök kedvencem, nagyon bejön kinézetre
YAMAHA pedig..... rábeszéltek hogy jobb, mentem is velük, és beleszerettem

na mi a zsír ? mi lesz ktm vagy yamaha?