Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a testvére
amugy kicsodád?
Bocs csak kimondtam amit legelőször gondoltam amikó megláttam Ugye ha esetleg a nőd lett volna ez csak gondolat szintjén maradt volna meg
IIIIIIstenem mekkkorrra csöcsök ááááááááááááááááááá
Ha mindenigaz lesznek bikinis vagy monokinis folytatása a képeknek
Hálisten nem...habár vállalnám a fulladásos halált,de nyávogós a csaj
Te a képeid között aza a csaj a barátnőd?
Már beszéltem vele telkon de köcce a figyelmeztetést
gerre valak iaz akro dobát elcserélné egy gyárira.... SuperMoto topicban keresd emg ha érdekel....
Milyen másik Kátéem? az 525ön kívül van másik? Vazze 1 bankár
Na erre kiváncsi leszek.....
ja most jut eszembe a gyökerek az erdőben mit csinálnak nívával ......megnéztem, hogy hova vezetnek az olajcsíkok nem tévedtem ....ezektől kéne megvédeni a természetet......aztán ez az egyik nagy zöld /sötétzöld/ a környéken ....rabsitzkodik de éjjel letüsszentette olajteknőt a marhája!
ja és agyonverhetem ha meglátom kárt okozni a bunkót ...mert ő bottal rohan a motorosnak ha nincs nála puska a k...a anyját!
most éppen tíz perce azt próbáltam, hogy meggurítom és leállítom a gépet és gurulok ameddig bírok de hétvégén elfelejtettem leállítani most meg nem igazán sikerült ill. le leállítottam csak a fészkelődéstől elcsesztem és hamar lement az eleje .......másodszor meg nem sikerült időbe beindítani ...de megtanulom mostmár....meg ez szokatlan is volt ez a másik ktm.......
eccer szeretnék én is így tudni mint te vaze,gyakorolgatom ezt a holtpontos kerózást..de 2méternél többet nem tudok menni
na bázeg most értem haza,motoroztunk ádival
fasza volt...aztmondta hogy durvábra számított...mármint a ktm nél...
modntma mennyen egy karikát a kawáwal..3 perc után viszajött..és alig bírta lefeszegetni a kormányról az ujjait+karja bedurrant....
gyilkos agép...ktm meg nem is baj hogy nem olyan bitang most..legaláb könnyebben hozzászokik...majd basz bele új dugót oszt jó lesz az is
Érdemes megfigyelni a mókázás hatására elkopott csavarokar a hácc sárvédón valamint a feszütségtől elpattant renccámtábla keretet ez egy motorostalálkozó alkalmával történt
Mókáztunk
Sziasztok --
ma voltam ktm be seggem alá 1 sx 125:) nagyon jó gép azt mondta a boltos hogy 85 öset ne vegyek mert 2-3 hónap után adhatnám el:D mert kimotorozom..:D
aztt mondta vegyek 125 öset azt tudom motorozni 1 ideig:)
naggyon jó a gép és valszeg 15 vagy 21 goo ki olaszba mociért
már alig váromm:)
Azért Zozze tényleg nem hittem hogy ennyire fiatal vagy Leér a lábad 1általán?
Cemoto kézvédő Nekem is ilyen feszül De a kuplungomból már krosszkuplung lett
ez + ez se kicsit hazudik....csak hirtelen 2egész durva....közbe volt pár kisebb hazug is
ja
Vagy pont arra alapoznak hogy a vevőjelölt nem ért hozzá,és rá lehet sózni minden szart.
Az pedig valóban felháborító hogy szemrebbenés nélkül letagadnak jó pár évet a motor korából,és ha kiigazítod őket azzal védekeznek hogy ők is olyan évjáratúnak vették.
Sovány vígasz....
decsak azért mert nemértenek a ,motorhoz.....