hát sok alig merem leírni, 430-nál tartok az alkudozásban...
de mivel rendszámos kell nemtúl nagy a választék, van még 2 év műszaki rajta ugyhogy jólenne
helló!
nekem meg ma küldtek idézést hogy kb. 1 éve a tulajdonomba került egy nemtommilyen rendszámú motor és nem jelentettem be!?! ez se rossz érdekes én nemtudtam róla, pedig lehet 1 KTM volt az!
most mehetek be okmányirodába elrendezni a dolgot.... pff
még csak azt közölték levélben , hogy lefoglalták a szabálysértést elkövető eszközt/tárgyi bizonyítékot ....ktm-et...... és ezt nem adhatom el nem használhatom és nem adhatom zálogba .......
viszont meg kell őriznem .........
még ennyit írtak, hogy a lefoglalt dolog sorsáról a szabálysértési ügyben hozott érdemi határozatban rendelkezem azt gondolom majd küldik későbbiekben........
amúgy nem is az enyém ,de ezt nem kérdezték......az gáz ?
de mivel rendszámos kell nemtúl nagy a választék, van még 2 év műszaki rajta ugyhogy jólenne
de ha minden igaz és ha nemígér rám 1 csávó, akkor jövőhéten jön egy 350es dr!
nekem meg ma küldtek idézést hogy kb. 1 éve a tulajdonomba került egy nemtommilyen rendszámú motor és nem jelentettem be!?!
most mehetek be okmányirodába elrendezni a dolgot.... pff
viszont meg kell őriznem .........
még ennyit írtak, hogy a lefoglalt dolog sorsáról a szabálysértési ügyben hozott érdemi határozatban rendelkezem azt gondolom majd küldik későbbiekben........
amúgy nem is az enyém ,de ezt nem kérdezték......az gáz ?
atis38 most kaptam levelet dunaipolynemzetiparktól