Hát szerintem kb. senki se fog menni.
Ugyanis Gődér barátunk úgy gondolta hogy az RMZ-n rossz helyen van a kipufogó ezért beferdítette középre
Na meg a személyi sérülés se elhanyagolható állítólag kék-zöld-lila
Szasztok.most olvasom hogy szombaton nálunk akar randalírozni a tisztelt társaság
Nem rossz az elképzelés,de mielőtt elkezdek szervezni valamit,felhívom az illetékest.
És mi van ha már pályazár van?Vagy egyéb más zavaró tényező(pl.gépmunka vagy ilyesmi)
Nem kell beszarni,még lehet jönni 23.-ig onnantról kezdve lép érvénybe a pályazár.
Nem akartam senkit riogatni,csak nem ártott volna ha előbb valaki telefonon is egyeztet.Mondjuk velem.
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy hogyan működik ez az oldal? : www.ebay.com
ha itt találok valami alkatrészt, azt hogy tudom megszerezni?
Előtte estek el, ő csak pusztán ráugrott a romokra...
Na de majd jön személyesen azt mindent elmesél.
Én csak gondoltam szólok hogy lehet hogy nem lesz az egész mókából semmi se
Ugyanis Gődér barátunk úgy gondolta hogy az RMZ-n rossz helyen van a kipufogó ezért beferdítette középre
Na meg a személyi sérülés se elhanyagolható állítólag kék-zöld-lila
nagyon jó!
Nem rossz az elképzelés,de mielőtt elkezdek szervezni valamit,felhívom az illetékest.
És mi van ha már pályazár van?Vagy egyéb más zavaró tényező(pl.gépmunka vagy ilyesmi)
Nem kell beszarni,még lehet jönni 23.-ig onnantról kezdve lép érvénybe a pályazár.
Nem akartam senkit riogatni,csak nem ártott volna ha előbb valaki telefonon is egyeztet.Mondjuk velem.
de most egész hétvégén verni fogom neki