Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szépszép. pláne hogy van benne ződ is.
eldurrant a stukker..... kész
bazzeg nem azt kérdeztem te mit csinálnál a kis hamis
Mi van bakker?Sokkot kaptatok?
Na figyu.
a tank alatt, a power mozgatoja mogott, a karbi folott, ott van sok elektrongyos csati, na valahova oda megy, de a tankot annyira nem akarom leszedni, ahhoz hogy ezt megtudjam...
A SEGGEDBE.
AZT ÁRULD EL NEKEM HOGY a crm eden ugye van a bal oldali dekni ami ugye a gyujtótekercset takarja...
a tetejéból kijön 1 szál pici fekete kábel ami a földelés... na azt hova a gecibe kell dugni
csinájj is bazeg
nembírtam már tovább cigi nélkül...szal fogtam magam és vettem leszokós cigit...háát....olyan mint a levegő..semmit nem érzek belőle
mind1...faterék örültek hogy végre leszokom má
Kész lett a dekor a motoromra!
Most voltam az elemekért,és húzok is a garázsba hogy felrakjam.
Csinálok egy pár fotót ha végeztem.
ha szimering meretet mersz kerdzni, akkor megollek
jelen, monnya aztat a kerdest
Faisst gyerekkora
ezhát
ez vót az nem?
de igen..ő volt
Sziasztok!

Lenne nekem két Gilera RC 125-ös motorom, amiktől nagyobb motor vásárlása miatt meg kellene válnom. Szóval ha vkit érdekel, az egyik kitűnő állapotban van, rendszámos, a másik pedig rendszám nélküli, de a vámpapírjai megvannak, sőt ki is van fizetve rá a vám. motorikusan az is jó állapotban van.
Ha további kérdésetek lenne, írjatok: t03dha@diak.jaisz.hu
szevasztok...a minap ahogy jöttem hazafelé györböl(pesten9 láttam egy kék régebbi merci kisbuszt amin ktm felirat volt és egy kopasz bajszos ürge vezette(rendszáma aszem euv-9akármennyi)
csak nem a hires Zoli szerelötöket láttam?
azt mondjátok meg nekem hogy a szimeringek méretét úgy mérik hogy belső átmérő x külső átmérő x vastagság (mélység) ? csak hogy el ne basszam a rendelést
Enjoy a feszültség csak abban az esetben adódik össze ha sorba kötöd a tekercseket.De akkor nem három hanem csak egy kábel jönne a feszszabályzóhoz.A te esetedben párhozamosan vannak kötve a tekercsek,ezért mind a három tápkábelen jóval nagyobb feszültségnek kéne lenni.Az hogy a feszszabályzó előtt mekkorának kéne lenni az áramerősségnek nem tudom,de utána min13.2 voltnak alapjáraton,fordulaton pedig max 14.8 körül.
Tehát valószínű hogy tekercsproblémák adódtak nálad.
Neked még pluszba rájön egy "D" licenc valamint a napi diztosítás ami úgy nagyjából3280 huf.
Már csak arra nem emlékszem hogy a versenykiírásba beleraktuk e hogy napi licencel is lehessen nevezni.
Mindjárt utána nézek
bazzeg...