Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De hogyan,hogyha megnézed a 2t motorokat ott is Pl:CR250 56LE és 49Nm.
4T mociknál is egy példa CRF450R 56LE 51Nm.
Mindenhól a Nm a kissebb itt meg érdekes pont fórdítva van és jóval nagyobb,kicsikét furcsálom a dolgot!
* tavaly
szewasztok !

hogy örül a német , hogy a tavaj ingyen "itthagyott " A6-osának a hűtőrácsával kombinált kukoricáskocsiból veszi drágán a takarmánykukoricát! ...én kicsit átbaszva érezném magam
ilyesmikért üres a balaton /plattensee/
2 ütemű simán tudhatja
Srácok ez szerintetel lehetséges hogy a 2T KTM 500MX 65LE és a nyomatéka 80Nm?
Valami itt el lehet írva nem,vagy tényleg tudhatja ezt?
Itt van róla az adatlap!
http://www.bikez.com/motorcycl...
7végén egyébként szülőfalum (ÓZD) mellett nem messze krossz lesz Dédestapolcsányban, most szólt egyik Spancy
Ádibá!
Remélem hamarosan egy közös KTM-es veretés összejön, ha küldik a kiba@tt alkatrészeimet!
A filmet meg non-stop magamho" veszem, a "félbetépve" kötelező olvasmány, ált. 8 osztályban!
Jipííííí
Hívtak a Ktm-ből végre; megvan a belső kuplungkosár, iszonyatos, 14e huf-ba kerül!
144esre való átalakítást embernek feladtam háziba, derítse ki, müködhet-e?
Faisst, nemsokára fel fogja törni a motor a seggem
Ha kész, le nem szállok róla , meg köv. héttöl szabin vok 2 hétig, addig rúgom amig meg nem áll...
LEgyen az oldal neve :D CrossEndro
Balaton kaptam lencsevégre....
Megjöttem
meg még egy
Eltelt egy óra
Meg a közbeszerzőnek is. Szegény...
Jaja motoronként fogtak 300e-ret lehet számolni... Valamiből a bmw kereskedőnek is élni kell
A mentős meg a tűzoltó van a sor végén egyébként. Biztos azér, mert nem hoz pénzt, mint az apehos vagy vámos. "Csak" életet, értéket ment. Ha tud mivel
Dehogy csodálkozom. Ezek nem kicsit akarnak keresni ilyen bótokon. És ez jó zsíros biznyák lehetett
Yah meg meghalnak a füstben mert nincs jó védőfelszerelés..
Nemtom mit kell ezen csodálkozni....Nem 1 Nissan Pathfinder vámos terepjárót láttam vacsiuj sztem van 12-13milla ujonnan...az önkéntes tűzoltok meg piciny városkánkban 25 éves ifával vonulnak ha baj van...Fasza
Ja, ettől az én hajam is kihullik. Kábé kéccer annyi négykilós déerzét vagy xr-t tuttak vóna venni annyi pénzből. Amik keményebb terepre is jók. De biztos senki nem keresett semmit a bóton.
na senki nem küldi el emailben?
aha... valami enduro névre gondoltam én is
Enduro fan site vagy valami ilyesmi
ezzzzz igen, határőrség 21 bmw endurot vett, erre van pénz.... a kurvák vére folyjon patakokban ehhez csak gratulalni lehet
legyen fantásia dús, pl: endurosok