Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét crossördögök
és most már fasza? hogy érzed hogy jó lett?
Üdv mindenkinek!Csak finoman a gázzal power nem nyithat!Én pont most járatam be a gépem!3 tank brenyát hajtotam ki!Csákány mindenkinek!
WR WR WR wr
cső emberek . Sarazni akartunk ma de egy árva tócsát sem találtunk helyette patakoltunk.
vasárnap lessz nyáregyházán nálunk ob:mx1 mx2 amatőr kupa
jössz majd faisst?
köszz szépen a tanácsot
kis fordulaton power alatt
endurót....legalább 500 km
szecsu hogy kell az új dugóval amocit járatni? mi a technikája?
alap
kimegyünk moccozni,aztán hazafelé lekapom és szépen kifényesítjük itthon.
valamivel le kéne fujni hogy ne rozsdásodjon...hőálló lakk talán...ha van ilyen egyátlalán...
Tessék majd lefotózni.plízzz.
hétvégén polírozzuk a kidörrentőmet....szép fényes lesz..majdnem króóm
jó kora estét
holnap mehetek a hengerért meg a dugóért
a hengert meg kelett fúrni és a dugó pedig wössner lessz. Hogyan kell járatni?
M.Köztársaság Kupa hétvége.
A miskolci Mx.Racing SE rendezésében került sor a rangosnak számító Magyar Köztársaság Kupa 4. fordulójára. A versenyzői létszám csúfosan kevés volt, bizony a szépszámú közönség és a rendező ennél sokkal többet érdemelt volna.

Összesen 46-an neveztek a meghívásos géposztályokkal együtt, a tétversenyek négy kategóriájában mindössze 38 -an álltak rajthoz és enyhén szólva is röhejes, hogy a verseny végén 23 díjazott vehette át serlegeit, érmeit, igy mindössze 15- en maradtak díj nélkül a mezőnyből. Ez a helyzetkép akár azt is jelentheti, hogy a Köztársaság Kupának is befellegzett, hiszen erre a sorozatra nincs versenyzői igény. Pakson még 112 nevező volt (igaz, erős külföldi részvétel mellett és itt a quadok is indultak) Uzsabányán már csak 76, (itt is ment a quad mezőny) Bugyin még kevesebb, 68 és most szálltunk igazán alá a dédestapolcsányi negatív rekordnevezéssel.
Az MX1- ben öten indultak, Kerner és Déczi egyformán 47- 47 pontot szereztek, a második futambeli 25 pontjával Kerner lett a győztes, Déczi mögött Sáska, Rauscher, Madura volt a további sorrend. Rauscher még meg tudta őrizni vezető pozicióját az összesített ranglistán, de Kerner már 4 pontra megközelítette, Sáska is a 3. helyre lépett előre, Déczi a kihagyott versenyek után mostani eredményével öt helyet lépett előre.
Az MX2 volt a legnépesebb mezőny 12 nevezővel. Az első futamot Hugyecz, a másodikat Bencsik nyerte. A táblázat élén most Bencsik, Adamek, és Hujber a sorrend.
65- ben Pergel győzött (2x25 pont) és át is vette a vezetést az összetettben Szabó Dávid és Piróth előtt. Az 50 ccm-eseknél Tompa Róbert Krisztián kétfutamos győzelmet szerzett és az összesítésben is vezet, utána Szlotta és Török következik.
Betétfutamként a 85- ös meghívásos szerepelt, amit kettős futamgyőzelemmel Szőke Márk nyert meg a mindkétszer második Sziklavári Patrik előtt, a dobogó harmadik fokára Berkes Dániel állhatott fel.
A Magyar Köztársaság Kupa sorozat záró versenyén -szeptember 9.én- visszatér a mezőny Uzsabányára, ahol a 2. forduló is volt. Reméljük, a versenyzői létszám legalább lesz annyi, mint az április 8.-i rendezvényen. (Fotók: Varga Z. és Déczi F.)

mijafaszom van az emberekkel....ennyire nincs érdeklődés?
Végén az lesz hogy már nem is lesz motocross....
Na ebben tényleg igazad van, keresem is az utódját egy behajtható tipusú formájában, de addig sajna kell ez a kettő borotválkozó tükör, mert forgalomban is gurulunk a drágámmal.
Most még bisztosabb a quad asztán majd cross ha ő is ugy akarja
helyes,helyes,motorozzon csak a kissrác..vagyis quadozzon
A móka végén természetesen lekelett takaritani a gépet neki de ez sem okozott problémát.
Kicsit ott van a gyerek mi majdnem beszartam amikor egyedül fölált a quadra és egyensulyózót.És még nincs két éves
Felkerült 1 vidim Kérjük pontozzanak
Az indulás a gyerekel quadozni
ééétem
amíg nem szerválok rá fmf cuccot...addig is jó lenne ha egy krómozott rezóó mutatna rajta