Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdemes új olajat beletenni vétel előtt. Akkor max annak az árát bukod. Sőt, ha nagyon zavarba jön tőle a tag, akkor bele se tedd. Fordulj sarkon és hagyd ott
zsír vagy geci
gratula
milyen verseny volt?hol?
köszi!
addig agyalok míg a végén megszívatom magam.....
olajat mindenképp cseréltetek vele
köszi!
aztán még lehet kérdezgetek........
tegnap felálltam a legtetejére
Na, akkor okés. Má megijettem, hogy mit mondok majd a fiúknak itten
meg amikor van a "juhúúúúú apám" akkor is elmegyek a kamera előttt
csáá
LÁttam h szinte csak te ugrottad az ugrot amugy szánalombol nyomtam 1 5öst a vidire
dehóóógy
én az 54 es vagyok...aki elugrat az rmz-s mellett mint a szar
Nem mondod, hogy épp Neked állt le a vasad? Szar egy futam lehetett ebben a bazi nagy porban
toltam fel videjóóót
Kóka a neve
Ilyesmi terepre jó lehet. De nézd meg alaposan. Régi négyütemen lehetnek meglepik
Hát, van benn rizikó. Olajadalékkal füstöt, hangot el lehet tüntetni. Én vinnék egy csere olajat és megmondanám a tagnak, csak úgy veszem meg, ha megnézzük friss olajjal. Ha azzal is megy szépen, akkor az kissé megnyugtató. Persze úgy se 100%, ennyi idős vason rengeteg mókolás is lehet.
hali mi a véleményetek a wössner dugóról?
végül ebben a márkában maradtunk a szerelőmmel meg hogy kell fúrni a hengeremet és a fúrással eggyüt meg az új dugóval 30huf-al kiszálok belőle meg hogy ha tud kis tömítés szettet hozni ami csak a hengerhez van akkor az 3-4 ezer de ha nem tud akkor 9 ért van a teljes blokkhoz
fogak? vidd el fogorvoshoz.
nekem inkább homokba kellene a gép
szőlők között búzaföldeken stb
melóba rövidítem az utat.....
néha itt-ott van sár egy mező kicsit lapos de inkább víz áll tavasszal
pl friss tárcsázást nem bírta most a dt kissé túlmelegedett 2es full gáz kb 1.5km
csak 24 éves vas nem lehet szétkopva belül? fogak vagy ilyesmi?
hát azzé nem mert k...szép és sajnálnám ha lefekűnék vele.
Köszi,csak az a baj h nekem a Pampera az annyira nem jön be,s a másikat meg aszthiszem már eladták
De ti milyen motort vennétek a helyembe?
nagyon szép
szegény de csúnya lámpát kapott
na ezzel se mennék crossozni.
Sziasztok!Tud nekem valaki segiteni egy suzuki rm 125-ös szerelésében?Kb 1986-os.A váltóba csak 1-2 ami használható sebesség!Valakinek robbantott rajz?Vagy ugyanilyen moci?