Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát..próbálkozom benne lenni a 6 ban
szevasztok morék
http://www.kepesmotor.hu/ktm/i...
akinek van pénze meg ideje menjen el megnézni, 500-550 között odaadja....
megvenném ha lenne pénzem
na várj... nekem is ugyanúgy 8 zseton ha nincs licencem? mert szándékoznék elindulni
Nem annyira sokan,de azért vannak.
Álltalában beférnek egy rajtgépbe(40-nél kevesebben valamivel.)
Remélem nálunk is így lesz,és hamar ledaráljuk a futamokat.Ez azért volna jó hogy minél előbb tudjuk kezdeni a díjkiosztót.Amúgy minden géposztályt 6-ig díjazunk úgyhogy megéri hajtani.
nemtom még
Zoliékkal jössz? Vagy jössz velem utánfutóval?
zsír:)
sokan szoktak lenni ezen az amatőr kupán?
Majd lefotózom a serlegeket amik a versenyen lesznek.Nagyon komolyak.....
Mint a VB-n az első helyezésért egy 48 cm magas szarrá krómozott serleg jár felete márvány talpal.
A legkissebb is 34 centis.Máshol a legnagyobb sincs ekkora.

Francia import árú
Az 5 volt magasabb fordulaton volt ha húztam neki és ez egy vezetéken és mivel ebből 3 db(sárga) van akkor az max 15 ami a fesz szabályzóba bemegy de onnan nem jött ki semmi a piros és a feketét mértem a saruknál. Viszont azt hallotttam hogy a fesz szabályzó előtt összesen akár 40 V is kéne hogy legyen.
augusztus 8. án lesz ?
Dávid! Jössz velem vagy jönnem a Zoliék is?
oksa köszi
én is 8 ra tippeltem..mind1...zolival már megbeszéltem hogy indulok,szal számíthacc rám
én majd fedezem a dávidot... ha nem görcsöl be az ujjam
A nevezési díj 8 buznyák.
Elméletileg együtt fogtok menni(mármint az amatőr 125-250)de mindenképp külön értékelés mellett.De ez majd elválik a nevezés után.Természetesen kellő létszám esetén külön-külön mindenki.
Épp most küldtem vissza a szerződést a mentőknek,ígazán profi csapatot sikerült beszereznem. De ha lehet inkább ne teszteljétek a rátermetségüket .Jobb lesz az mindanyiunknak.Pláne nektek
Siki bazze! ha vagy írj... lenne egy szakmai kérdésem a crm el kapcsolatban

JA ÉS VKI LINKELJE MÁ BE AZT AZ OLDALT AMIN ROBBANTOTT RAJZOK VANNAK MINDEN MOTORHOZ KÖSZI
Az tuti hogy nem a feszszabályzonál kéne keresned a hibát.Az 5 volt feszültség pedig azért kevés mert a motorod 12 voltos.működés közben min.13.2-13.4 voltot kéne tudnod mérni az akksin.Úgyhogy valószínű hogy tekercsproblémák vannak.Hogy miért nincs akksi nélkül világítás,Azért mert annyi töltés sincs hogy a lámpád világítson.
ja én is ezt akartam kérdezni.... sztem indulnék én is... leszarom mennyi
hali szecsu
mennyi lesz a nevezés az augusztusi versenyre?
egybe megy mindenki?
vagy ez létszámtól függ majd?
bazz még keményen támasztanom kell kanyarokba... ha ráncigálom a gázt indul a hátulja....

tegnap egy csaj nagyon menni akart vele de amikor beindítottam megilyedt és inkább letett róla... mondta hogy majd világosban
Az a helyzet hogy életem egyik legjobb futóművű és legjobb fékű motorja egy KTM volt.Egyik haveré volt egy SX 125 03"-as.Teljesen széria volt a motor,de az akkori japán szérimotorokat minden tekintetben lenyomta(szerintem).250-essel még sosem mentem.Amúgy minden más ccm kipróbáltam egyedül az maradt ki ami a legjobban érdekelne.És itt jösz te a képbe
megcsinálta volna neked kevesebbért is...csak akkor felső kuplung munkahengert is vehettél volna pluszba...ami 50 ropi....kurvasokat geciztek vele hogy jó legyen
de gyébként nagyon meg vagyok a mandarinommal elégedve.. gecijó a futómű, nem pattog kimozog mindent.... nagyon jól lehet dönteni... olyan sebességgel tudom bevenni a kanyarokat ahogy a cr el soha nem bírtam volna... meg ez tetszik hogy pl almakertben benyomatom 3 asba a gépet és végigmegyek a pályán.... szoimbaton a kanyartechnikámon csiszoltam 1000 el... hát vót 1-2 eset amikor beszaladtam a susnyásba
DR600 hoz segítség kellene. Szerintetek a Fesz szabályzó hoz a generátotrtól beérkező 3 sárga vezetéken a testhez képest egyenként hány voltot kéne mérnem nagyságrendekben mert én 5 öt mértem . A problem az hogy nincs aksi töltés a fesz szabályzóból nem jön ki semmi feszültség ,ezért kicseréltem másikra de semmi,de azt mondták hogy az 5 volt kevés akkor meg a tekercs sorom lehet szar? Az is érdekes számomra hogy nincs aksi nélkül világítás mert pl DT-n van
ma kimegyek gyálra de sajna nem jó egyik fotómasín se szal képeket nem tudok küldnei