Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pista látam a régi gépedet hirdetésben eladó
Igen ugy érzem hogy tökéletesebb mint volt!
Géza: 06204271314
Tegnap meg kilépet ez a kibaszot msn-en azért nem köszöntem ell.Csak azért mondom hogy nehogy aszthid hogy bunko vagyok .És már nem tudtam viszalépni mert nem engedett
2 órát voltunk kint a mezön.De még nemigen van elég kondicio neki mert egy idö után elfárad az uja ahogyan kell a gázt adni
hello nem tudna nekem vki segiteni? ha megtudná adni vki a Szatyina Géza telefonszámát az nagyon jó lenne! én sajna elhagytam vhol a papirt amin rajt volt! :(
asszem neki van vmi motorosboltja! előre is köszi mindenkinek! csáo
roekjozsi neked pedig grat a dr-hez mostmár ha debrecenbe leszünk,nem kell visszautaitanod minket egy enduro kör erejéig
fiadal mennyit quadultál?élvezte mi? rendes faterja van
Na erröl a motorol lenne szó ha valakit érdekel az irjón ja az ára 160000 irányba
császtok..anno énis felpoliroztam a pro circuit rezomat,és nagyon szép lett,csakhát sajna anyagi okok miatt megkellett válnom tölle
nem a legjobb kép
Haveromnak van egy suzuki dr 600 eladó 1992 évjáratu.Ha valakit érdekel az szoljón
közben az adatlapodról rájöttem
nekem si 350 esem van csak az Cagiva
te miylen olajat használsz? és abból is mennyi kell bele?
hány köbcentis?
ez is lég és olaj hűtéses?
grat
itt is van:
jóreggelt mindenki!
tegnap hazahoztuk a DR-t ugyhogy megvan a moci! ááá nagyon örülök csak gondoltam kicsit leszállok róla és szétnézek itt is! nagyon teccik, jó nyomatékos!
lehet másnak gyenge, de nekem MZ után egy álom!
Reggelt
Ha majd nagyon lefogysz Faisst és nem bírod erővel a nagy vasat, akkor neked maj" jól lesz
No.
Ma szerelőmmel megvitattuk a 144ccm-et.
Vagy gyári kitt (főtengely+dugó+henger+fej+gyújtás) vagy semmi értelme. Ennyiért meg már nem éri meg szarakodni.
Úgyhogy jövőre 250 2t! Vagy 200...
De asszem megválok a drágaságomtól, ha az anyagiak is úgy alakulnak jövőre.
Ha esetleg addig valaki feni rá a fogát, megbeszéljük..
nem
hát jaaaa
látom...én grill partyn voltam barátoknál...kis eszem-iszom
egész nap punnyadás van !