helló valaki nem tudja hogy a crossmotornak pl kawasaki kx 125-osnek mennyi uzemórája van ,akkor ha normál motrozásra használnám semmi pálya,csak lazán,és mennyibe kerul a dugó csere?köszi!
Hát én is azt szeretnék,csak 650huf a plafon szóval abból nem jönne ki egy jó 4T...!
Egyébként endúrózásra használnám főleg,csak néha néha járnék ki pályára...
De mindenesetre KÖSZI a véleményed
NA! Ennek nagyon örülök!
Nem adatm rá csak max. 50%-ot, hogy működik. Én még 3 éve gyárit vettem a ktm-re, 25-ért, de elég kisipari gyártmány, még a jelölési karcok is rajta vannak, hol kell hajtani a lemezt.
Ha kész, fotót kérünk!
Kérdezd meg, fórumosoknak van-e kedvezmény?
hello
szeretnék érdeklődni hogy meg e van még az a 600 as dr 92 es évjárat és 160 irányárban levő gép. ha meg van akkor kérem a tulajt hogy mindent írjon le hogy mijen állapotban van stb stb köszönöm
Nem tudom hogy most mekkora gépet van,és azt sem hogy mire szeretnéd használni az új mocidat,enduró vagy inkább pálya?
Ha pálya akkor én a 125-öst ajánlanám,a 250 túl dúrva hs kezdő vagy ezen a téren.
Ha enduró ott a 125-ös hamar elfogy,oda akkor meg a 250-est,igaz az sem oda való,oda egy jobb 4T kell,meg a pályára is tökéletesek.
Ennyiért inkább azt vennék 250 vagy 450cm3 között válogatnék helyedben!
Lenne egy kérdésem (biztos h már rohadtul unjátok ezeket,de erre légyszi még válaszoljatok )
Szóval mi a véleményetek ezekről a moccokról?
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/148021
ht
tp://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=69382
Hali mindenkinek! ma mentem a moccal és összefosta magát a hátso telom! nemtudja vki mennyibe lenne nagyjábol a felujitás? csak igy hozzávetölegesen? elöre is köszi mindenkinek! jah és egy kx 250-esrőllenne szó!
Nekem valaki abban tudna segíteni hogy Suzuki TSR 125höz Power szelepet hól lehet venni vagy hogy kb mien árba van?
Új motorra vágyok és amit néztem annak ez a hibája.
B 9- et 125-be
B 8-at meg 250-be. Hát, érdekes, hogy a gyár 8-ast a katalógus meg 10-est ír
Egyébként endúrózásra használnám főleg,csak néha néha járnék ki pályára...
De mindenesetre KÖSZI a véleményed
Nem adatm rá csak max. 50%-ot, hogy működik. Én még 3 éve gyárit vettem a ktm-re, 25-ért, de elég kisipari gyártmány, még a jelölési karcok is rajta vannak, hol kell hajtani a lemezt.
Ha kész, fotót kérünk!
Kérdezd meg, fórumosoknak van-e kedvezmény?
szeretnék érdeklődni hogy meg e van még az a 600 as dr 92 es évjárat és 160 irányárban levő gép. ha meg van akkor kérem a tulajt hogy mindent írjon le hogy mijen állapotban van stb stb köszönöm
Ha pálya akkor én a 125-öst ajánlanám,a 250 túl dúrva hs kezdő vagy ezen a téren.
Ha enduró ott a 125-ös hamar elfogy,oda akkor meg a 250-est,igaz az sem oda való,oda egy jobb 4T kell,meg a pályára is tökéletesek.
Ennyiért inkább azt vennék 250 vagy 450cm3 között válogatnék helyedben!
Lenne egy kérdésem (biztos h már rohadtul unjátok ezeket,de erre légyszi még válaszoljatok
Szóval mi a véleményetek ezekről a moccokról?
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/148021
ht
tp://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=69382
Mégeccer nagyon köszönöm a mezt,kurva rendes vagy télleg
Új motorra vágyok és amit néztem annak ez a hibája.