Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haverom a 350xt-émet beakarta rugni asztán viszabaszot neki és leeset a cipö talpa .
okés
mi van ha "visszarúg"?
hogy tud visszarúgni? +és akkor volt egy lábam?
A lényege a berugásnak,én az RC600-on így csináltam:
1:felső tartományból nyomod lefelé a berugókart
2:lesz egy pont ahol bekeményedik ott kell erősen nyomni amíg átt nem nyomod a holtponton.
3:ha sikerült lenyomnod utána felengeded a berugókart a felső tartományba.
4:és felső állásból a végén egy jó erőset rárugsz.

Így működnie kell.
Nekem működött.
Na akkor most nem értem
Ez elég érdekes ez a moci
Most akkor van vagy csak tervezik és kamionon viszik utánna a pótalkatrészeket?
22 lóerő rengeteg egy elektromosnak
nemtom
Hááááöhmmm
erdős kalandod után erősen gondolkodok kell-e nekem ilyen....
Elég durva
A holtpontos játék jó, akkor majd megtanulom
berugás után függetlenít ugye?
Tehát ha rárugok és véééletlenüüüüül el is indul, akkor a berugókaron ha rajtvan még a lábam akkor nem csavar fel a vázra ugye?
tehát ha már jár és a lábam csak akkor veszem le a ""lerugott"" berugókarról az úgy ok?
ezek bicikli fékek , biciklin meglepődnél milyet fognak, de nem hiszem hogy egy motorra ilyenek kellenének, de úgye nehéz az akksi valahol spórólni kell, meg lehetne ezt csinálni eléfg durvára de az olyan akksik kurva drágák még
Nem gyenge...télleg nemtom milyen akksi viszi el,
de grat a tervezőknek mert akkor elég profi cuccos
De akk miért ilyen svájcibicska fékei vannak azt nem értem
Király amúgy Csak a hangjuk miatt nem szeretem az elektromosokat,
meg mert nem füstölnek
Nekem is volt XT600asom, és fasza kis gép az biztos, de berúgni nagyon nehéz. Nálam az volt a trükk, hogy nyomtam lefelé a berúgókart addig amíg meg nem találtam a holtpontot (visszacsattan a dekompresszor és nem tudod lefelé nyomni a berúgókart ugyanazzal az erővel mint addig). Ekkor elmormolsz egy imát, erőt gyűjtesz és rárúgsz bikául. Na ekkor be kell induljon, ha nem akkor előről az egész...Mivel 60 kiló vagy így ne is próbáld csak úgy rugdosni ész nélkül, mert vagy visszarug, vagy töri a lábad...

Mikor én megvettem tudtam, hogy nehéz lesz berúgni, de az első héten már elküldtem magam az anyámba hogy berugós motort vettem...
Egyszer az erdőben rosszul fordultam és befulladt a gép, benyelt egy valag benzint és jól megszívta magát...na akkor rárúgtam vagy 60-at mire beindult, de utána 2 hétig nem bírtam rárúgni, úgy fájt a térdem
Azóta be tudok rúgni bármilyen motort...
22ló
és van rajta egy lóerő felező...
Igen lemértem a súlyát,jó ami a Natix.hu oldal adott meg róla.
Az injektoros befecskendezést akkor rosszabb a karbisnál ha nincsen jól belőve,de ha rendesen be van állítva,hát erre annyit mondok"probáld ki"meg fogsz lepődni nem is kicsikét.
A olajcsere 1500km-re van bekalkulálva ami jó egy versenymotorhoz.
Hát jófej kis gép
Az 50LE kétlem...a gumik, fékek, váz, komolyságát elnézve...
meg hozzá kell tenni, hogyha 50pacc, akkor kb 36 és fél KW...
36000 W....hát amelyik akksi ezt elviszi...meg nemtom milyen kábeleken vezetik
bele a nagyáramot...
De én csak képen láttam, nem hallottam még róla hogy van ilyen, szal nemtom, csak érdekes.
Szerintem 5 HP lesz az:) És az is 3600W, szal nem is gyenge akksi kell hozzá
amúgy rámerted tenni már a mérlegre ?
amúgy én is az apriliát választanám mert ütős motor összességében ...na nem is a befecskendezés miatt mert még karbis motorokkal nyerik szépszámmal a versenyeket tehát le ne írjátok őket még /sokszor jobb lehet egy nagyonfinom karbi mint egy szar befecskendezés/bár itt nem erről van szó / ....a V2-es blokkra meg ne fogadjatok időtállóságban......kissé agyonélezett a két kis tejfölöspohár dugójával.....viszont jól megy
szervízelésnél intervallum és alkatrészszükséglet terén kb. annyira gondolj mint a kettőötvenes 4T endurógép blokkjára amit pihentetősen hajtottak /ja csak itt mindenből duplát kell majd venni .........
a futóműve is jó..........viszont alkatrészei és ezek árai kérdésesek ami még az olasz motorokat háttérbeszorítják kissé sajnos
de mindenképpen a kettő közül magasan az aprilia a nyerő

kopásban a honda biztos háromszor annyit megy el .....persze gyengébben meg szarabbul
szerintem ilyen sportban ez a honda már nem rúg lasztiba
viszont régi xr technológián alapul teljesen a blokk amik 60.000 -reket mentek el anélkül, hogy nagy dolgok kellettek volna beléjük néhány váltófogaskeréken kívül... ennyiket a mi motorjaink már nem mennek el ...jó azok cserébe vadabbak
Sziasztok
Szeretnék egy 600 az XT-t, és kérdezném,
mivel ki lett próbálva, hogy normális-e az,
hogy dekompresszoros motorra teljes erőmből ráugrok a 60 kg-ommal
és a berugókar maximum egy picit ha megmozdul
Automata dekompresszoros, egy bowden "húzza be" vagy nemtom mi a helyes kifejezés
Egyébként aranyos kis gép, alattam nagyon táltos
Ja meg a hengerfej tiszta benzines olaj, tulaj mondta hogy a szelephézag állító melletti
tömítés szétment de ez nem komoly dolog. Ja meg a hátsó teló egyik szilentje cserés.
Ezek mennyire komoly dolgok?
Remélem Ti jobban értetek ehhez mint én
Köszi! Petya
Köszönöm kérdésedet a gép nagyon jól szuperál!
Tényleg azt tudja amit mondtak róla a tulajok.
Nagyon könnyű,a súlya 113kg ami 550-nél jónak számít főleg hogy ez V2-es.
És nagyon könnyen kezelhető alig érzed hogy van súlya,ha könnyebb lenne már kezelhetetlenné válna szerelők szerint a motor ereje végett,így jó ahogy van.
Erő az akkora van alatta a V2 végett amit soha nem lehet megunni,de igaz kihasználni sem,mindig nagy az erőtartalék akármelyik sebességben.
És az injektoros befecskendezés hát arról is lehetne ódákat zengeni mennyivel dúrvább mint a karbis.
Összeségében idáig egy szuper moci,remélem az is marad.
szeva hogy szuperal a gep vass ordog?
csáóóóó
megláttam a zöld halálfejes idomot és ihletet kaptam hogy készítsek eggyet az enyémre is
Az Aprilia RXV550 teljesen máskép működik mint a Honda XR650R,agreszívabb,könnyebb,erősebb,injektoros ami sokkal gyorsabb befecskedezést tesz lehetővé.
Ez egy igazi versenymotor.
Hát az időtállóságáról annyit hogy a V2-es mocikat sokkal időtállóbnak tartják mit az 1hengereseket.
Ki kellene próbálnod mind a kettő gépet és akkor tudnád eldönteni hogy neked melyik tetszik jobban.
Én nemrégiben egy Husqvarna TE610R-el mentem ami 60LE 118kg,kb a XR650R is azt tudhatja mint a Husqvarna.
De az RXV550 a TE610R-hez képest is nagyon erős és vad motor.
mert addod ell?
rmz 250 es crossmotor nagyon zsííír áron sűrgősen eladó! fél éves alig használt gép!
06304827598
csypax nekem van egy motorom eladó a számodra! Fél éves gép. Ha érdekel hivj 06304827598
Egyértelmű
egyértelmű hogy nem egy kategória a 2 motor........ ha már lúd, akkor legyen kövér APRILIA
Vagy ez is
Vagy ez
Én meg ezt