Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trafó: test kivezetésére (fekete vezeték ami lejön a trafóval) a műszer egyik vége,
másik végét ami bemegy ez a primer kör 0,5-10 ohm ig lehet az elleneállás kb...
szekunderkör: test+ másik pedig a gyertyapipára pár 1000 vagy 10000 kell lennie!
Ha a jeladó tekercset leméred kb 1000 ohm körül lesz...
Tekercs 4-500 ohm
Szeva!
De a primer oldal az frankón 0, vagy van azért egy pér tized ohm, esetleg pár ohm?
Mert ugye a primer oldal az elég kevés menet, ráadásul vastag dróttal, aminek kicsi az ellenállása, de ha teljesen nulla, akkor szerintem is lefőtt a kávé. Szerintem egyébként 12V-os(bár egyáltalán nem ismerem), szal ki lehet próbálni bármilyen 12V-os trafóval(simson, etz, autó), hogy van-e szikra.
Üdv mindenkinek!Gondoltam beköszönök mert nem voltam itt már pár napja!Aztán szombaton megyek nyaralni kicsit kipihenem fáradalmaimat!Ma megyünk minden fele ezt azt venni ami kell a nyaraláshoz!
köszönöd szépen Mr gyujtásszakinak.... Nekem
naná hogy mandarin
én meghajtom bazz hogy úgy menjen

most gondolj bele... 125 ről 400 ra és nagy lett az arcod , gondolj bele 250 mellé 650... nekem mekkora lesz

félre ne érts csak hülyülök
bandi te mit gondolsz erről?
jó reggelt!
megnéztük a trafót és apum szerint a primer oldalon 0 ohm ellenállást mértünk a szekunderen 3,1 kohm-ot. akkor valószínű hogy a primer oldal zárlatos? és hogy ha igen akkor hol kaphatok trafót crm 250 hez 90 es évjáratúhoz? és még annyit hogy hány V os rendszerű a trafó? köszönöm szépen előre is a segítséget
Az nem baj, eddig nem gondoltam, hogy egyaltalán létezik ilyen....
És nem is drága. Inkább ezzel veretném mint egy KTM-el, mégha sx-em is van
Már eladták......
azért arra az rxre visszaülnék bármkor...hisz mi csináltuk itthon az átalakítást
wr 426 ma reggel felhívtam, hogy mi a stájsz..... azt mondja hogy ma mennek megnézni délután, de ha nem viszik el akkor csak két hét múlva tudok elmenni én megnézni, mert holnap megy nyaralni. Mondtam neki, hogy majd felhívom ma este hogy elvitték-e vagy mivan , de nem vette fel pedig 3x hívtam + sms-ben is megkérdeztem de semmi életjel más nincs reggel még megpróbálom felhívni, azt ha elvitték akkor kiborulok, ha nem vitték el akkor meg azért borulok ki, hogy vajon miért nem vitték el mi nem jó rajta akkor nekem ez vajon jó lesz
Gyorsan felejtesz gyurikám pár hete még más volt a véleményed.
hello
akkor te kihez vitted el szerelni a mocid a szilágyi után
És ez a mocc tényleg létezik. Csak legyen, aki megüli....
ÁÁÁ ÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁ!
H a supermoto, itt az új szerelmem:
http://jarmu.slando.hu/budapes...
vazzeg, ez rendszámmal...
első gumi nem nagyon kopna........
arra a zenére gondol ami anno az algida reklám alatt ment....
Csáó
Nem tudja megmondani valaki hogy ami CSOLNok MX-en a Versenyek előtt ment zene annak mi a Címe?
Lécci!
kössz!
és attól is függ milyen 2t motor..
Nekem még előbb volt (sajnos).
ha olyan rider ül rajta....
najolvan én most lépek.... csáo
kabbe az a pocsék gép jobben megy mint akármelyik 4t cross társa
de hát az 2 ütemű pocsék gép,az enyém meg nem,ennyi
nekem előbb volt ktm em

egyértelmű.... osztrák minőség... naná hogy ktm ha már supermoto