Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NE!
nana előbb nekem egy EC-t aztán jőhetsz te ugy hogy az idén ne is írjál a mikulás bácsinak mert én már írtam neki.
jó.. akkor nekem meg a 2008-as yamaha wr 450 f
ne is mondd
ezt hamar elvitték
nekem meg egy 2007es kx250
meg egy 2008 as kx450f
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=68736
Nekem meg egy EC 300.
nem is
nekem csak egy fasza állapotú wr 426 kell
Látod csak válogatós vagy.
Ja az enyém 13éves kicsit makrancos de műkszik még igaz volt már szív műtétje de kilábalt belőle.
én vennék wr-t akár most este is elindulnék ha olyan szép 426-ost látnák rendszámmal 800.000 ért
Akó vegyél WR-t.
és 11000 hsz-el vezetünk a májerekkel szemben
Ja valami múzeúmban.Meg olyan amit még be se mertek inditani hogy megérje a 15 évet.
én wr-párti vagyok és azért is vagyok nehéz esetben, mert semmi más nem tetszik....
hát szentem nincsennek még olyan régóta hogy ezt ki lehessen kiáltani és ne értse félre senki nem az enyém akarom sztárolni.
Egy mostani vas 2022ben lesz kereken 15 éves
Volt nekem egy CB 900-om na abba volt még anyag az nem tiltot hogy dididididididi. Mikor lesz egy mostani vas 15-6-7-8-9-20-on éves?
El kell ismerni a Drz-ket! Nincs mese a legtartósabb enduró! Ennyi! De azért a szívem narancs és nem politikailag
20on ezret elmehet de nem mindegy hogy hol. 20on ezret enyém is elmegy aszfalton kímélve csak hát akó minek enduro?
hmm..
TSÁ.
DRZ mennyi 130-140kg kérdem én hol sporoltak meg 20-30 kg-t az enyémhez képest? gondolom egy 10-est a blokkon. És nem biztos hogy az megéri.
passz-- én alapból csak azt hallom a drz-kről hogy elmennek 20on-x ezer kilómétereket és semmi bajuk, + igénytelenek és elnyűhetetlenek

evvel ellentétben gyenge és nehéz