Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szaller bázzer
Ez qrva jó...Kicsit gyenge! Igen dugo nélkül csak 7-8lehetett a kompresszió
A Szilágyihoz viszed a gépedet? szerintem az egy kókler biztos hogy a motorom közelébe sem engedném. Tőle vettem az elsö cross mocimat .Megrugdosta a motort és azt mondta egy kicsit gyenge, biztos a gyürü törött . Nem volt benne dugó!Ennyit nem tudott megállapitani .
Nahát...ez ki lehet
Láttam hogy néha kattintgattál

összetett 19.
Jó az
Amúgy télleg elég erős volt a mezőny
Van egy videjó is..ugratások vannak benne,az az egy baja van, hogy nincs hangja
Szerintetek feltöltsem ?
Jah és a fotókat Olivérnek köszönjétek
újabb képek az ob-ról :) Jövőre indulok én is
Sziasztok! A segítségeteket kérném, persze nem ingyen...
Vennék olyan krossz gumit a házilag épített terepszörnyetegemre, amit a versenyzők már kidobnak, de hobbira még jó lesz.
Elöl 18-as a kerék,
hátul 16-os.
(Vérprofik máris gyaníthatják, hogy MZ felnikkel van dolguk ...)
Az egész gépet cakk&pakk valami 40ezerért vettem, szóval ehhez mért árakat kérnék megállapítani, ha lehet.
A fórumra ritkán jutok fel, inkább írjatok: macesz77@freemail.hu
Köszönöm, széles utat!
Csöcs.
Most nézegetem a hivatalos végeredményt és bele írta valaki hogy valami Sütő Dávid a Pozsonyi Motor Club versenyzője a 19 helyre hozta be a Kawasaki típusú motorkerékpárját.Meg volt ott valami Varga Csanád nevezetű rider is aki 25.ként lépte át a célvonalat a 85-ösök népes táborában.
Mindenki elhiheti hogy ez nem kis eredmény egy ennyire erős bajnokság mondhatni profi versenyzőivel szemben.
Dehát a mi fórumos fiaink tisztesen helytálltak.
Gratula nekik
Sziasztok.
Három kép a csolnoki versenyről:
Nemzetközi OB Csolnokon.
Remek időjárás, jól előkészített pálya és rekord nevezés jellemezte a felsőház ötödik, utolsó előtti fordulóját. Az MX1- ben eldőlt a bajnoki cím sorsa, Czuni már bebiztosította elsőségét a hátralévő forduló eredményétől függetlenül.

A kategóriáktól távolmaradók és az új belépők igen csak átforgatták a bajnoki táblázatokat a véghajrá előtt. Karegóriát váltott Sziklavári István és Dylski Gábor is, 450- essel próbáltak szerencsét. A résztvevők között igencsak jó nevű külföldiek is voltak. A gépátvételnél nevezési csúcsot jelentő 130 versenyző sorakozott.
Grillmayer jött és győzött a nagy kategóriában, annak ellenére, hogy a múlt év szeptemberében indult utoljára crossversenyen. Nos, ott folytatta, ahol Kőszárhegyen akkor abbahagyta, kettős futamgyőzelmet aratott. Czuni másodikként kétszer 22 pontot gyűjtött, mely a 2007 évi bajnoki címet is jelentette számára. Rauscher és Déczi egy-egy futamban volt harmadik, de a verseny bronzérmét mégis Kerner szerezte meg Grillmayer és Czuni mögött.
MX2- ben nagyon kiélezett volt a helyzet a bajnoki táblázat az első öt helyén, nem is szólva arról, hogy Bencsik csak 6 pontra volt a vezető Zelko mögött. Ha nem is örvendetesen, de a verseny eredményeként eléggé tisztult a kép. Bencsiket hatalmas bukása elütötte az előrelépés lehetőségétől, igy Zelko előnye 27 pontra nőtt. A versenyt a szlovák Tomas Bucenec nyerte Zelko és Simko előtt. Most az összesített táblázat 2. helyén van igen szoros helyzet, Simko és Szvoboda között mindössze 1 pont a különbség.
A 85- ös rajtnál örömünkre ott láthattuk Firtosvárit, akinek indulása kétséges volt nyáregyházán szerzett sérülése miatt. Mint ahogy egész szezonban is volt, most is óriási fölénnyel nyerte mindkét futamot. Az ezüst érmet Szép Horváth gyűjtötte be, először eddigi szereplése során, a bronzérmes Ormándi Tamás lett. Firtosvári igen necces 2 pontos előnye most 32 pontra nőtt az összesítésben, igaz, hogy ehhez Weisz második futambeli kiállása is hozzájárult.
Az Amatör Kupába olyan sokan neveztek, hogy a két géposztályt külön kellett indítani, az MX1- ben 38- an, MX2-ben 27-en sorakoztak a rajtgépnél. Horváth, Técsy László, Püspöki volt a sorrend a kisebbik kategóriában. A táblázatot Horváth vezeti 241 ponttal, második Técsy 37 pontos hátránnyal, a harmadik helyen még mindig Solymosi áll, annak ellenére, hogy az utóbbi két versenyt kihagyta. MX1- ben az egykor kiváló, élsport bajnok Tóth Ádám is nevezett és kettős futamgyőzelmet szerzett Bozsó előtt, bronzérmes az utóbbi időben igencsak jól teljesítő Havasi lett. Itt a táblázaton Bozsó, Havasi, Zanócz a sorrend, nagyon szoros a helyzet, hiszen 14 ponton belől vannak egymáshoz képest, az utolsó versenyen bármi kialakulhat.
A rendkívül izgalmasnak ígérkező fináléra jó ideig várhatunk, hiszen szeptember 16.-án fogják megrendezni a kőszárhegyi pályán..
Gratula mégeccer,jól összehoztátok a versenyt
Üdvözletem.
Úgy tűnik kissé helyreállt az életem,így van kis időm írni a tegnapi napról.
133 nevezővel egy újabb csúcsot döntöttünk a moto cross világában.
Nagyjából tizenöt éve nem volt ennyi nevező a profi versenyeken,mostanság Nyáregyháza volt a leg látogatottabb futam a maga 117 versenyzőével.
Vagy így vagy úgy,de megint letettük a névjegyünk a Motorsport asztalára.
Eszméletlen sok volt a néző is,teljes volt a nyüzsgés,minden tele volt autókkal stb.
A csolnoki versenyről az összefoglaló aug.17.-én a Sport 1 csatornán a motorshow 1 műsorában lesz látható.
csáó Nygon zsír volt CSOLNOK!
De nem tudja azt valaki megmindani hogy minden Futam előőt ment 1 zene annak mi a címe és ki adja elő?
kössz
Nincs valami jo hely magyaralmás környékén ahol jot lehetne motorozni mert gántra a bányába már nem lehet menni:(
na most van reggel...
most keltem
még regelebb
ennyire reggel vaN?
üdv bazze
mindig amikor rárúgok a berúgókarra akkor leugrik... hogyan és mennyibe lehetne ezt megcsinálni? azt mondják hogy el vannak kopva a racsnik benne
előre id thx
nah végre szerdán visszük a mocim monorra a Szilágyihoz hogy megcsinálja a vasat
amúgy hello
Szasztok.Zsir volt a mai "futam"...Nektek hogy telt a veretés nikk?